Rekrytointipalvelu Sihti Oy (fi)

Sihdissä tapahtuu!

Moro!

Sihdissä tapahtuu!

Nettisivumme uudistuvat vastaamaan uutta organisaatiotamme: keskitymme erityisesti IT-, rakennus, talous-, teollisuus- ja kaivostoimialoihin. Toimimme toki muillakin toimialoilla joihin osaamisemme riittää. Erikoistumisemme ideana on se, että pystymme täyttämään näiden toimialojen vaativimmatkin toimeksiannot ja haluamme oppia tässä koko ajan taitavimmiksi!

Uusi www.sihti.fi

Nettisivujemme uusiminen on ollut haastavaa kuten se aina tuppaa olemaan. Vähän aikaa saattaa jokin palvelu tai yhteystieto olla hukassa ja sivuja parannetaan tarvittaessa. Tärkeätä on tietää että sieltä löytyvät kaikki ne toiminnallisuudet mitä ennenkin: tuntikirjaukset ja profiilisi tutuilla salasanoilla. Ja mikä tärkeintä: sieltä löytyy edelleenkin paljon ”sitä itteensä ”eli työntekomahdollisuuksia!

Jos sivuillamme liikkuessa havaitset ongelmia tai eksyt, voit olla yhteydessä Jaakkoon.

Turvallisuus ja työhyvinvointi

Haluamme varmistaa mahdollisimman hyvin, että kauttamme saaduissa töissä on turvallista toimia ja että sinulla työntekijänä on asiat hyvin. Olemme kehittämässä kumppanimme Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen kanssa näitä teemoja ja tuomassa uudenlaista ajattelua ja toimintamalleja käytäntöön. Jos sinulla on ideoita tai ehdotuksia, niin laita reippaasti tulemaan minulle.

Tulemme näkymään vahvasti sosiaalisessa mediassa

Uusien sivujen julkaisun myötä teemme juttusarjan Duunitori.fi kanssa, joita jaetaan näkyvästi sosiaalisessa mediassa. Ja tokihan nämä jutut julkaistaan myös Sihdin omissa kanavissa! Löydät meidät tarvittaessa siis somesta; tykkää, klikkaa ja jaa!

Muun muassa täällä voi meitä seurata Facebook I Linkedin I Twitter I Instagram tai voit myös tilata uutiskirjeemme. Ja tule poikkeamaan toimistolla kun on asiaa ja vaikkei aina olisikaan. Kahvipannu on lämpimänä.

Tsemppiä syksyyn! T: Jukka-Pekka Annala