Rekrytointipalvelu Sihti Oy (fi)

Sihti vastaa Tampere-talon juhlavuoden synttäritapahtuman tiimin rekrytoinnista

Tampere-talo hakee noin 25-vuotiaita nuoria juhlavuoden tiimiinsä toteuttamaan talon synttäritapahtuman. Tiimiin valittavat nuoret saavat tapahtuman tuottamisessa vapaat kädet ja käyttöönsä Tampere-talon tilat ja osaamisen. Haku on jo käynnissä, tule ja kysy lisätietoja lauantaina 31.1. juhlavuoden avauksessa Tampereen Koskikeskuksessa.

Ajatus nuorten järjestämästä tapahtumasta syntyi halusta houkutella taloon yhä enemmän nuorta yleisöä.

–       Täyttäessämme 25 vuotta haluamme kuulla saman ikäisiltä nuorilta, minkälaiset sisällöt heitä kiinnostavat. Haluamme nähdä, mikä saa heidät innostumaan ja tulemaan taloon. Emme aseta tapahtumalle ennakkoon mitään tiettyjä raameja. Tiimi saa rakentaa sisällöt ja vastaa tuotannon kannattavuuden suunnittelusta talomme avustuksella, kertoo ohjelmapäällikkö Marko Stenström Tampere-talosta.

Sihdille tämänkaltainen rekrytointi avaa myös uudenlaisen lähestymistavan nuorten työllistämiseen.

–      “Työelämä on muuttunut megalomaanisesti niistä ajoista, kun henkilö ammattiin valmistumisen jälkeen pääsi vakituiseen työsuhteeseen suureen yritykseen ja jäi sieltä kultakello liivintaskussa eläkkeelle. Eritoten yrittäjyys uravaihtoehtona on noussut korkealle nuorten keskuudessa. Tässä on nuorille oiva mahdollisuus luoda jotain ihan uutta ja onnistuessaan myös saada siitä tapahtumatuoton lisäksi uuden tapahtumakonseptin Tampereelle.”, toteaa Jukka-Pekka Annala, yrittäjä itsekin.

Koskikeskuksessa lauantaina 31.1. pidettävässä tapahtumassa voi tulla tapaamaan Tampere-talon ja Sihdin väkeä ja hakea heti mukaan tiimiin. Rekrytointia koskevat tietoiskut järjestetään klo 11.00, 12.15. ja 13.30. Haku on käynnissä 25.2. asti, jolloin nuorten tiimi julkaistaan.

Hae tiimiin mukaan!