Rekrytointipalvelu Sihti Oy (fi)

Sihdillä jo nyt yli 100 kesätyöpaikkaa tarjolla nuorille!

Sihdille vuoden 2015 teema on nuoret ja työllisyys. Sihti on haastanut asiakasyrityksensä tarjoamaan nuorille kesätöitä ja onnistunut tammikuun loppuun mennessä vahvistamaan Pirkanmaan alueelta jo yli 100 kesätyöpaikkaa. Pirkanmaan lisäksi Sihti ulottaa kampanjansa jokaiselle toimipaikkakunnalleen sekä haastaa kaikki Suomen yritykset ja yksityishenkilöt kampanjaan mukaan!

 –  “Sihti antaa nuorelle tilaisuuden päästä tekemään töitä vaikka edes lyhyeksi ajaksi. Meidän kauttamme on helpompi saada kesätöitä, verrattuna siihen, että nuori hakisi itse esimerkiksi isoon teollisuusalan yritykseen. Kesätyöpaikkoja täytetään jo nyt, joten nuorten kannattakin jo laittaa hakemuksia tulemaan!”, kehoittaa toimitusjohtaja Jukka-Pekka Annala rekrytointipalvelu Sihti Oy:stä.

Kesätyö-teema yhdistää myös Sihdin ja Tampere-talon luontevasti yhteen. Kesäkuussa Tampere-talolle nousee kesäduunitori, missä voi ilmoittaa avoimista kesätöistä ja hakea niitä. Kesäduunitori antaa laajan mahdollisuuden työllistää nuoria – Sihti auttaa kesäduunitorilla myös yksityishenkilöitä tarjoamaan nuorille kesätyöpaikkoja

 – ”Kesäkuussa kesäduunitorille Tampere-talolle on helppo tulla ja kysellä mahdollisuuksista enemmän. Vaikka kesäduunitori on fyysisesti Tampereella aiomme laajentaa sen sähköisesti valtakunnalliseksi kesaduunitori.fi -palveluksi.” , kertoo toimitusjohtaja Jukka-Pekka Annala rekrytointipalvelu Sihti Oy:stä.

Hae kesätyöpaikkaa meiltä jo nyt!