Rekrytointipalvelu Sihti Oy (fi)

Sihti auttaa nuoria ensimmäisen kesätyöpaikan saamisessa – kesätyöpaikkoja tarjolla Kesäduunitorissa!

Kesäduunitori on Rekrytointipalvelu Sihti Oy:n toteuttama kampanja, jonka tavoitteena on työllistää nuoria, joilla ei ole aikaisempaa työkokemusta tai työkokemusta on hyvin vähän. Sihti myös mahdollistaa yksityishenkilöiden osallistumisen kampanjaan auttamalla käytännön asioissa työnantajaroolissa.

Kesäduunitorin kautta on työllistetty jo kymmeniä nuoria, ja töitä tarjotaan ja haetaan yhä kiihtyvään tahtiin. Vielä ei ole myöhäistä osallistua!

Yrittäjä tai yksityishenkilö, lähde sinäkin mukaan talkoisiin!

Tarjoa nuorelle kesätöitä. Ihan minkälaista työtä vaan; nurmikon leikkausta, ikkunan pesua, lasten hoitoa, koiran ulkoilutusta, siivousta, vaikka lyhyeksikin aikaa. Me Sihdissä välitämme nuorille kesätöitä talkoovoimin ja ohjeistamme kesäduunintarjoajaa käytännön asioissa työnantajan roolissa. Jätä yhteydenottopyyntö meille, niin olemme sinuun yhteydessä.

Nuori, vielä ehdit saada kesäduunia! Laita hakemuksesi sisään jo tänään!

Jätä tästä hakemuksesi kesätöihin ja tule sen jälkeen tapaamaan meitä Kesäduunitorille

1.-12.6. välisenä aikana. Tapahtuman tarkempi aikataulu julkaistaan lähempänä sekä Kesäduunitorin Facebook-sivuilla että osoitteessa http://www.kesaduunitori.fi. Käy tykkäämässä sivusta, niin pysyt ajan tasalla tulevasta ohjelmasta ja avoimista kesätyöpaikoista!

Kampanja huipentuu kesäkuun kahden ensimmäisen viikon aikana järjestettävään tapahtumaan Tampere-talolla ja Tampereen toreilla! Kampanjassa on Sihdin kanssa yhteistyössä Tampere-talo ja Tampereen kaupunki.

Lisätietoja:
Projektipäällikkö Salla Pyhäjärvi
050 444 4425
salla.pyhajarvi@sihti.fi
www.kesaduunitori.fi