Rekrytointipalvelu Sihti Oy (fi)

Nyt puhutaan sihtiä myös savolaisittain!

Myös Kuopiossa sihdataan nyt täysosumia. Rekrytointipalvelu Sihdin uusi toimisto sai vetäjäkseen miehen, joka taitaa savon kielen ja kulttuurin.

Lokakuun ensimmäisenä päivän avaava Sihdin Kuopion toimisto aikoo aloittaa markkinoiden valloittamisen rakennus- ja kaivostoimialoilta, joista molemmilla tapahtuu alueella nyt paljon.

”Rakentamisen saralla on täällä käynnissä isoja hankkeita. Esimeriksi yliopistollisen sairaalan rakennus- ja laajennustyöt jatkuvat vuoteen 2025 ja uusia asuinalueita rakennetaan myös koko ajan. Siilinjärvellä on vilkasta kaivostoimintaa ja Ylä-Savon alueella piipputeollisuutta”, Kuopion toimisto uusi päällysmies Ville Auvinen kuvaa Sihdin uusinta toiminta-aluetta.

Auvinen on paljasjalkainen savolainen, joka on työskennellyt edelliset kymmenen vuotta valomainosalalla. Henkilöstöpalvelualalle Auvinen sihdattiin asiakkaan vinkistä.

”Asiakkailtamme tuli pyyntöä saada palvelua lähempää. Ja jos on hyvät ja painavat syyt järjestää asia, se myös tehdään”, Sihdin toimitusjohtaja Jukka-Pekka Annala perustelee laajenemista.

Ville Auviselle rekrytointi on uusi ala, johon hän tarttuu innolla. Aiempi kokemus myynnin ja asiakaspalvelun parissa antaa tehtävään hyvän pohjan.

”Edelleen rakennan asioita yhdessä asiakkaan kanssa. Tuote vain on eri”, Auvinen kuvaa.
”Lähden hommaan intoa täynnä kuin ämpäri”, mies toteaa ja myöntää sanonnan olevan savolaista alkuperää.

Paikallistuntemus onkin uudelle toimijalle tärkeää, sillä savolaisessa yrityskulttuurissa korostuvat Auvisen mukaan tiiviit verkostot. ”On tiedettävä miten ja kenen kanssa toimitaan. Ja jos mokaat kerran, on tehtävä kymmenen hyvää tekoa maineen palauttamiseksi.”