Rekrytointipalvelu Sihti Oy (fi)

Sihdin hallituksen Olli Latola haluaa Sihdin uudistavan koko alaa

Pitkän uran pankki- ja vakuutusalalla tehnyt Olli Latola liittyi Sihdin asiantuntijahallitukseen keväällä. Hän tuo Sihtiin osaamistaan muun muassa yrityksen hallitun kasvun tukemiseksi.

Pohjolan johtotehtävistä vastikään eläkkeelle jäänyt juristi Olli Latola katsoo Sihdin toimintaa pitkän työuransa muokkaamana.

”Sihti on kasvanut ja kehittynyt erittäin nopeasti Suomessa nuorella toimialalla. Kokemukseni myynnin johtamisesta ja toiminnanohjauksesta auttaa minua tukemaan nopeasti kasvavaa yritystä toiminnan kehittämisessä, struktuurien luomisessa ja toiminnan vakauden ylläpitämisessä”, Latola kuvaa rooliaan Sihdin asiantuntijahallituksessa.

Sihdin tavoitteena on kasvaa alan johtavaksi ja alaa uudistavaksi yritykseksi, mikä innostaa Latolaa. Hän pitää tärkeänä alan kehittämistä tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa.

”On tärkeää luoda ylempiä kumppanuuksia, kehittää alaa aidosti yhdessä asiakkaiden kanssa ja luoda joustavia, työllistymistä helpottavia ratkaisuja.”

Pankki- ja vakuutusalalla pitkään työskennellyt Latola on päässyt aiemmissa tehtävissään tarkastelemaan henkilöstöpalvelualaa asiakkaan näkökulmasta. Siksi hän tietää, että alaan liittyy myös epäilyjä.

”Erityisesti henkilöstövuokrausyritysten toiminta on suurennuslasin alla. Siksi juristina roolini on kiinnittää huomiota myös siihen, että Sihdissä kovankin kasvun imussa asiat tehdään by the book, juuri niin kuin pitää. Hyvää mainetta ei saa päästää rapautumaan missään kohtaa.”