Rekrytointipalvelu Sihti Oy (fi)

Usko kovaan työhön siivittää Sihdin kasvua

Sihti_newsletter_JP_600x450Sihdin matka jatkuu ja tarinaan kirjoitetaan uusia lukuja. Töitä tehdään asiakkaiden palvelemiseksi, hyvässä hengessä ja ammattimaisesti. Tulokset puhuvat puolestaan. 30 prosentin kasvu liikevaihdossa, uusia maantieteellisiä aluevaltauksia, uusia palveluita. Mihin Sihti on oikein menossa, toimitusjohtaja Jukka-Pekka Annala?

”Päämääränämme on olla tunnustetusti henkilöstöpalvelualan pätevin toimija kotimaisilla markkinoilla. Toimintamme elää asiakkaiden liiketoiminnan ja henkilöstötarpeiden sekä työelämän muutosten mukaan. Ja toki haluamme itse olla luomassa raameja tulevaisuuden työelämälle. Yrityksen pitkäjänteinen kasvu on tietysti mainio merkki siitä, että tekemämme työ on oikean suuntaista. Se kertoo siitä, että palveluillemme, toimintamallillemme ja palveluyritykselle tärkeinä pitämillemme ominaisuuksille on kysyntää suomalaisessa yritysmaailmassa. Haluamme kuitenkin nostaa talouslukujen seuraamisen rinnalle jatkuvan kehityksen, asiakkaiden kanssa kasvamisen ja yhteistyön uusien muotojen löytämisen.

Paikallinen palvelu merkitsee asiakkaalle paljon. Samoin se, että henkilöstöasioissa auttaa joku, joka tuntee toimialan ja osaa tarjota uusia vaihtoehtoja ja ratkaisuja, ei vain sitä ilmeisintä.

Tällä alalla on tärkeää pysyä myös hyvänä työnantajana. Meillä on ammattimaisia työntekijöitä, ihmisiä, jotka tuovat asiakasorganisaatioon paljon muutakin kuin ekstrakäsiparin. Tätä osaamisen arvostamista haluamme levittää yleisestikin ottaen nykypäivän työelämään.

Menemme siis eteenpäin, olemme jatkuvasti parempia ammattilaisia kukin omassa lajissamme ja nautimme matkasta.”