Rekrytointipalvelu Sihti Oy (fi)

Jyväskylässä jokainen tsäänssi on mahdollisuus

Sihti on ottanut jälleen askeleen eteenpäin – tarkemmin sanottuna Keski-Suomeen. Jyväskylän talousalueen asiakkuuksia luotsaavat Mika ja Santeri Salminen, jotka ovat jo entuudestaan tuttuja monelle jyväskyläläiselle toimijalle.

Jyväskylässä on Salmisten mukaan mittavaa potentiaalia erityisesti rakentamisen ja teollisuuden toimialoilla, eikä ole sattumaa, että niiltä aloilta Mikan ja Santerinkin henkilöstöpalvelualan kokemus on ammennettu. Lisäksi Keski-Suomen sihtiläisillä on käytettävissä konsernin laaja valtakunnallinen osaaminen esimerkiksi talouden, IT:n ja kaivostoiminnan aloilla.

”Jotta asiakasyrityksen henkilöstöhaasteeseen pystyy tarjoamaan oikeasti parhaan ratkaisun, pitää olla halukas tutustumaan yritykseen ja sen kulttuuriin ja ihmisiin”, uskoo Sihdin toimitusjohtaja Jukka-Pekka Annala. Ihmisten ja yritysten tunteminen onkin yksi Sihdin menestyksen takaajista.

Isä, poika ja hyvä meininki

Aluejohtaja Mika Salminen ja hänen poikansa Santeri Salminen ovat Jyväskylässä tunnettu tehokaksikko ja heillä on vahvat yhteydet paikallisiin yrittäjiin. ”Olen ikäni ollut yrittäjänä ja kohdannut työssäni aika lailla ihmiselämän koko kaaren myydessäni vakuutuksia vielä syntymättömille lapsille ja tehdessäni vainajakuljetuksia perheeni hautaustoimistossa. Santeri on kasvanut tässä rinnalla yritteliäisyyteen ja asiakaspalveluhenkisyyteen. Näin yrittäjäperheissä tuppaa käymään”, Mika kertoo isällistä ylpeyttä äänessään.

Keuruulta kotoisin oleva kaksikko tekee töitä rinta rinnan. Vapaalla isä Salminen viettää aikaa lapsenlapsensa kanssa ja kesäisin veneillen. Santeri puolestaan tuulettaa työn höyryjä vähemmälle soittamalla rumpuja punk-bändissä. Ja sitten taas painetaan hommia!