Rekrytointipalvelu Sihti Oy (fi)

Turkuun täysosumia!

Turkulaisilla on erityisen hyvä syy hymyillä, sillä Sihti on laajentunut myös Aurajoen rannoille! Turkulaiset yritykset ja työnhakijat voivat nyt löytää toisensa entistä helpommin Sihdin asiantuntijoiden avustuksella.

Varsinais-Suomessa Sihdin vahva toimialaosaaminen pääsee oikeuksiinsa, sillä alueella on paljon teollisia toimijoita, high-teciä, bio- ja kemianteollisuutta, sekä IT:tä. ”Asiakkaiden toimialojen tunteminen takaa täysosumien löytymisen niin työnantajalle kuin työnhakijallekin”, toteaa Sihdin toimitusjohtaja Jukka-Pekka Annala.

Poria ja turkua ihan natiivisti

Paikallisella palvelulla on suuri merkitys asiakkaille. Sihdin Lounais-Suomen toimiston vetäjä Tuomo Saarni vannookin paitsi tinkimättömän osaamisen myös paikallisuuden nimiin. ”Turkulaistuneena porilaisena tunnen oloni hyvin kotoisaksi näissä Varsinais-Suomen kuvioissa. Uskon, että se ja kokemukseni asiakkaan puolella olemisesta välittyy asiakkaisiinkin. Tavoitteenani on palvella asiakkaita aina kun asiakas tarvitsee, ei kalenterin tai kellon mukaan”, 38-vuotias aluejohtaja pohtii.

Tuomo on tehnyt uraa ennen Sihtiä IT-konsultoinnin maailmassa liiketoimintajohtajana ja tuntee erityisesti asiantuntijarekrytointien haasteet. Kuusi vuotta sitten syntyneen väitöskirjan jälkeen Tuomon vapaa-aikaa ovat värittäneet nyt 5- ja 3-vuotiaat pojat, rintamamiestalon remontointi ja kuntosaliharrastus. ”Aina pitää olla jotain projektia meneillään. Nyt autotallissa odottaa osiinsa purettu moottoripyörä”, tekemisen makuun tykästynyt mies myhäilee.