Rekrytointipalvelu Sihti Oy (fi)

Sihdin joukkueessa uusia pelaajia

Sihdin menestystiimi on jälleen vahvistunut uusin jäsenin. Tutustu heihin tässä ja toimistolla!

Heidi Metsäterä

Sihdin Hämeenlinnan konttorissa on toukokuun puolivälissä aloittanut henkilöstöneuvottelijana Heidi Metsäterä. Heidi on opiskellut henkilöstöhallintoa ammattikorkeakoulussa ja kartuttanut opintojensa jälkeen työkokemusta muun muassa pääkaupunkiseudun kaupunkien yhteisessä henkilöstöpalveluyhtiö Seure Henkilöstöpalvelut Oy:ssä. Sihtiin Heidi on kuitenkin tullut Joutsen Finland Oy:stä, missä työnkuvaan kuuluivat erityisesti myyntitehtävät. ”Tällä hetkellä Hämeenlinnan alueella näyttäisi olevan vetoa erityisesti teollisuuspuolella, mutta myös kuljetusalalle ja varastotöihin kaivataan kesätyöntekijöitä”, Heidi analysoi alueensa tilannetta kesän alussa. Vapaa-ajalla Heidi soittaa selloa, yleisönä on nyt kamariorkesteriuran jäätyä taakse Heidin 2-vuotias pojannassikka.

Mira Perttula

Maaliskuun lopulla Sihdin Tampereen toimisto sai vahvistusta Mira Perttulasta. Asiakkuuspäällikkönä työskentelevän Miran tehtäväkenttään kuuluu uusasiakashankintaa ja rekrytointiprosessien läpiviemistä. ”Työssäni painopiste on nyt erityisesti asiakaspalvelun, taloushallinnon ja myynnin asiakkuuksissa ja rekrytoinneissa”, Emporesta Sihdin riveihin siirtynyt Mira kertoo. Alun perin Imatralta kotoisin olevan Miran vapaa-aika täyttyy urheilullisissa merkeissä, hänet löytää useamman kerran viikossa kuntosalilta ja päivittäin koiran kanssa lenkkeilemästä.

Sergei Nenonen

Henkilöstöneuvottelija Sergei Nenosen on tavoittanut huhtikuun puolivälin jälkeen Sihdin Tampereen toimistolta. Rakennusinsinöörin koulutuksen saanut Sergei on hankkinut rakennusalan haalarihommista kokemusta ja tehnyt K-Raudassa myyntitöitä. Siksi Sergein asiakkuudet Sihdissäkin ovat luontevasti enimmäkseen rakennusteollisuudesta. ”On todella mielenkiintoista, kun saa yhdistää vahvasti kasvavan henkilöstöpalvelualan ja rakentamisen maailman. Puhumattakaan siitä, että saa tehdä töitä ihan huippuporukan kanssa”, Sergei kehaisee uusia kollegoitaan. Vapaalla Sergei rentoutuu työn haasteista potkimalla jalkapalloa ja nostamalla rautaa kuntosalilla.

Pasi Laine

Euralaista elämänkokemusta Sihtiin tuo Pasi Laine, joka on aloittanut toukokuussa yhteyspäällikön tehtävissä. Rakentamisen maailmassa kuin kotonaan oleva Pasi on ollut Sihdin leivissä jo kolme vuotta – niissä haalarihommissa rakennuksilla. ”Työnkuvani tietysti on muuttunut kovasti, mutta edelleen siis pyörin raksalla. Luulen, että on todellinen etu, että puhun mestareiden ja työmaapäälliköiden kanssa samaa kieltä. Tiedän, millaista porukkaa rakennuksilla tarvitaan.” Rakentamisen ilosta Pasi nauttii muulloinkin kuin töissä, nikkarointi Nekalassa antaa puhtia leipätyöhön. Samoin elokuvat, joiden suurkuluttajaksi Pasi tunnustautuu.

Petra Karasti

Sihdin Helsingin konttorilla huhtikuun alussa työnsä aloittaneen Petra Karastin työhistoria on hengästyttävä; mukaan mahtuu niin töitä puolustusvoimissa, promotöitä, ravintola-alaa, artistimyyntiä kuin radiotoimittajan hommiakin. Henkilöstöpalvelualallakin Petra on ehtinyt olla jo jokusen vuoden useammassa yrityksessä. ”Kävin vähän kokeilemassa, olisiko se ruoho vihreämpää jollain muulla alalla. No ei ollut, kyllä henkilöstöala on minun juttuni”, Petra summaa. Petran työnkuvaan kuuluu tehdä Sihtiä tutuksi yrityksille, sopia tapaamisia ja ikään kuin herätellä asiakkaita. ”Hullun lailla soittelen ja teen töitä, niin kuin Sihdissä kaikki tekevät. Olen alkanut myös kouluttautua niin, että voisin ottaa myös rakentamisen puolta hoitaakseni.” Petran arjessa pääroolia esittää kouluikäinen tytär, mutta aikaa löytyy myös urheiluun ja näyttelemiseen. Tsekkaa myös blogi, johon Petra kirjoittaa matkailutarinoita: www.suomilapsimatkalla.com.