Rekrytointipalvelu Sihti Oy (fi)

Sihtaa unelmaduunisi ja osallistu vuoden mielenkiintoisimpaan rekrytointikilpailuun

Mitä sinä olisit valmis tekemään saadaksesi unelmiesi työpaikan? Hyppäämään benji-hypyn, eksyttämään itsesi metsään, kohtaamaan ja voittamaan omat pelkosi? Oletko valmis laittamaan itsesi likoon, heittäytymään ja näyttämään osaamisesi koko Suomelle julkisessa ja elämyksellisessä rekrytointikilpailussa, jossa vain taivas on rajana? Unohda pölyttyneet CV:t, kankeat ryhmäkuulustelut ja piinaavat yksilöhaastattelut. Lähde mukaan matkalle haastamaan itsesi, verkostoitumaan ja vakuuttamaan halutuimmat työnantajat kyvyistäsi. Pääpalkintona on unelmiesi työpaikka.

Voiko rekrytointiprosessi olla muuta kuin työhakemusten täyttämistä, CV:n viilaamista, haastattelukierroksia ja testejä? Me Sihdillä uskomme, että voi. Mitä saadaan, kun hakijat kilpailevat paikoista osallistumalla tempauksiin, joissa heidän kyvykkyyttään testataan uusilla, luovilla tavoilla, ja joista myös pudonneet kilpailijat hyötyvät taipaleensa loputtua? Prosessi on julkinen, joten hakijat saavat näkyvyyttä ja mahdollisuuden luoda verkostoja ja kontakteja uran kannalta tärkeisiin toimijoihin. Myös mukana olevat yritykset saavat osakseen runsaasti positiivista huomiota eli mahdollisuuden vaikuttaa työnantajamielikuvaansa ja kiinnostavuuteensa yleisön silmissä. Tällaista rekrytointiprosessia lähdimme rakentamaan ja annoimme sille nimen UnelmaSihti.

UnelmaSihti on ainutlaatuinen ja kunnianhimoinen kilpailu, jossa pääpalkintona on unelmaduuni. Kilpailu kestää vuoden 2016 loppuun asti ja haastaa työpaikoista kilpailevat hakijat monin tavoin testaamalla perinpohjin hakijoiden kyvykkyyden monilla eri osa-alueilla. Sihdin vankka ammattitaito rekrytoinneista luo vahvan perustan rekrytointikilpailulle ja varmistaa, että yritykset saavat parhaat tekijät avoinna oleviin tehtäviin.

UnelmaSihti on paitsi rekrytointikilpailu, myös elämys niin kilpailijoille, mukana oleville yrityksille ja yhteistyökumppaneille kuin yleisöllekin. Näkyvyys, kontaktit ja kokemukset tekevät kilpailusta ikimuistoisen spektaakkelin, josta puhutaan vielä kilpailun loputtuakin.

Kilpailu starttaa kesäkuussa, jolloin yritykset voivat ilmoittaa avoimista paikoistaan Sihdille. Mukaan kilpailuun valitaan elokuussa kaksi kiinnostavinta työpaikkaa tarjoavaa yritystä. Haku paikkoihin aukeaa heti niiden julkistamisen jälkeen elokuussa. Kilpailijat valitaan syyskuussa, jolloin myös ensimmäiset tehtävät alkavat. Kilpailu kestää vuoden 2016 loppuun asti.

Lisätietoja ja yhteystiedot löydät osoitteesta www.unelmasihti.fi.

Seuraa kilpailun etenemistä UnelmaSihdin sosiaalisen median kanavissa. Löydät meidät Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja Snapchatistä nimellä UnelmaSihti. Tervetuloa mukaan seuraamaan kilpailijoiden matkaa kohti unelmatyötä!

Onko sinusta mukaan UnelmaSihtiin?