Rekrytointipalvelu Sihti Oy (fi)

Markkinointiharjoittelijoina Sihdillä

Markkinointiharjoittelijamme Juulia ja Arttu aloittivat kesäkuussa kolmen kuukauden opintoihin liittyvät työharjoittelun Sihdillä. Harjoittelu on pian ohi, lue ja katso mitä harkkareiden vauhdikkaaseen kesään on mahtunut!

Olemme molemmat kaupallisen alan opiskelijoita, Juulia opiskelee yliopistossa kauppatieteitä opintosuuntanaan yrityksen johtaminen ja sivuaineenaan markkinointi, Arttu ammattikorkeakoulussa tradenomiksi markkinointivetoisesti. Markkinoinnin lisäksi henkilöstöhallintoasiat kiinnostavat meitä molempia. Markkinointiharjoittelu Sihdillä olikin meille molemmille luonnollinen tapa suorittaa opintoihimme liittyvä työharjoittelu.

Saimme ryhtyä heti alusta alkaen täysillä hommiin ja päivät ovat täyttyneet monista mielenkiintoisista tehtävistä ja haasteista. Työpäivät ovatkin useimmiten menneet kuin siivillä. Olemme päässeet haastamaan omaa osaamistamme ja oppimaan uusia asioita niin markkinoinnista kuin rekrytointipalveluista toimialana. On ollut palkitsevaa päästä testaamaan koulussa opittuja asioita käytännössä. Harjoittelu on antanut myös uniikin mahdollisuuden oppia uutta. Olemme saaneet huomata, että monia asioita ei luennoilla istumalla tai kirjasta lukemalla opi.

Harjoittelussamme olemme saaneet vetovastuun UnelmaSihti –rekrytointikilpailusta. On ollut hienoa päästä rakentamaan projektia alusta lähtien, ja järjestelyiden edetessä nähdä työnsä tulokset. Sosiaalinen media ja sisällöntuottaminen ovat olleet vahvasti mukana työssämme. UnelmaSihdin organisoimisen ja somettamisen lisäksi olemme päässeet mukaan Sihdin kiinnostavaan arkeen, ja meidät onkin otettu upeasti osaksi Sihdin supermukavaa ja rentoa porukkaa. Tämä kaikki yhdistettynä mielenkiintoiseen projektiin on ollut yhdistelmä, joka on tehnyt harjoittelustamme erityisen mielekkään ja opettavaisen.

Vaikka harjoittelu onkin pian tulossa päätökseensä, jatkuu työmme Sihdillä ja UnelmaSihti -rekrytointikilpailun parissa. On hienoa päästä saattamaan tämä projekti loppuun, ja jatkaa työskentelyä tässä hienossa porukassa. Alla olevaan fiilistelyvideoon kokosimme pätkiä harkkakesämme ajalta, käy kurkkaamassa tunnelmia. Tästä on hyvä jatkaa, pysykää kuulolla!