Rekrytointipalvelu Sihti Oy (fi)

Merja Kanervisto-Jokinen luotsaa terveydenhuoltoalaa

Sihdin johtavana ajatuksena on alusta alkaen ollut, että toimialan rekrytoinneista ja henkilöstövuokrauksesta vastaa aina oma, alan kokenut asiantuntija. Merja Kanervisto-Jokinen aloittikin syyskuussa 2016 Sihdin ja Adeccon terveydenhuoltoalan liiketoimintapäällikkönä. Hän solahti saman tien osaksi Sihdin rentoa tiimiä ja ilmapiiriä ja takana onkin nyt jo puoli vuotta mielenkiintoisessa ja haastavassa liiketoimintapäällikön pestissä.

Ennen Sihtiin tuloaan Merja on tehnyt pitkän ja monipuolisen uran terveydenhuoltoalan erinäisissä tehtävissä. Palo alaa kohtaan ja ihmisten parissa työskentelyyn oli jo nuoresta alkaen Merjan haaveena. Merja lähtikin heti lukion jälkeen tekemään Mummon Kammarin kautta kotikäyntityötä vanhustenkodeissa ja kouluttautui fysioterapeutiksi. Hän eteni nopeasti työssään vastaamaan kaikista koteihin suuntatuvista palveluista, toimintamuodon henkilöstön ohjauksesta, kouluttamisesta ja perehdyttämisestä.

Tämän jälkeen Merja teki yli kymmenen vuoden työuran Tekonivelsairaala Coxassa. Työtehtävä oli jälleen laaja ja sisälsi potilastyön lisäksi verkostoyhteistyötä Pirkanmaan alueen ja valtakunnallisen tekonivelhoitoon osallistuvan hoitohenkilöstön kanssa. Työpäivät täyttyivät niin kehittämisestä kuin toiminnan markkinoinnista ympäri Suomen. Merja oli lisäksi mukana laajennetun johtoryhmän toiminnassa sekä erilaisissa työryhmissä. Työn ohessa Merja kouluttautui Tampereen yliopistossa hallintotieteiden maisteriksi.

Uusi työ Rekrytointipalvelu Sihdin liiketoimintapäällikkönä olikin luonteva jatkumo opinnoille ja vakuuttavalle työuralle. Merja pitää haasteista ja itsensä kehittämisestä, ja uudessa työssään hän on päässyt yhdistämään aiemmin opittuja taitojaan monipuoliseksi kokonaisuudeksi. Työssä liikutaan vahvasti asiakasrajapinnassa ja pitkän työuran aikana luodut, alan verkostot ovat vahvasti läsnä päivittäisessä työskentelyssä. Ihmisten parissa työskentely onkin edelleen myös Sihdissä osa Merjan arkea.

Miksi terveydenhuoltoalan ammattilaisen mielestä tulisi valita alan työntekijöitä henkilöstövuokrauksen kautta? Kuten muillakin toimialoilla, henkilöstövuokrauksella on mahdollista vastata työelämän muuttuviin tarpeisiin, olipa kyse sitten esimerkiksi sijaisuuksista tai ruuhkahuipuista. Sihti hoitaa palkanmaksu ja muut työsuhteeseen liittyvät käytännöt kuten työvaatteet ja asiakas saa osaavan työntekijän paikalle silloin kun tarve tekijälle on. Esimerkiksi apteekkialalla vuokratyö Sihdin kautta on lähtenyt mukavasti käyntiin ja tälläkin hetkellä farmaseutteja on kauttamme töissä Tampereen seudun apteekeissa.

Merjalla on vahva ymmärrys paitsi käytännön potilastyöstä, niin myös esimiestyöstä ja hallinnollisesta puolesta. Tämä on avaintekijänä kun etsitään oikeita tekijöitä alan vaihteleviin tehtäviin. Rekrytointiprosessin voikin huoletta jättää Sihdin hoidettavaksi, olipa kyse sitten lähihoitajan, farmaseutin tai ylilääkärin rekrytoinnista. Rekrytointiprosessin ulkoistamisella toiminnan resurssit voidaan keskittää oikein, kun henkilöstön hallinnointiin kuluva aika vähenee. Lopullinen päätös palkattavasta henkilöstä on aina asiakkaalla, Sihdin hoitaessa rekrytointiprosessin.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomakkeen löydät nettisivujemme terveydenhuolto –välilehdeltä. Ota yhteyttä, niin toimitamme yrityksellenne oikeaa osaamista juuri silloin, kun sitä tarvitaan!