Rekrytointipalvelu Sihti Oy (fi)

Sujuvaa yhteistyötä Hämeenlinnassa

Asiakkailta saatu positiivinen palaute lämmittää aina mieltä ja kertoo siitä, että toiminnassa on tehty asioita oikein. Vieraillessamme Hämeenlinnassa kävimme tapaamassa asiakastamme, Aulanko Golfin Ravintola Everstin yrittäjää Anssi Nykoppia. Ravintola Everstissä on kesäkauden ajan ollut kauttamme töissä kaksi vuokratyöntekijää. Aulanko Golfin ravintolan lisäksi Nykopp pyörittää Hämeenlinnassa kahta muuta ravintolaa, joissa on myös vuokratyöntekijöitämme töissä. Tapaamisen yhteydessä haastattelimme Nykoppia ja tiedustelimme häneltä, miten hän on kokenut yhteistyön Sihdin kanssa.

Nykopp on ollut Sihdin asiakas nyt noin vuoden verran. Yhteistyö lähti luontevasti heti alusta alkaen liikkeelle ja on siitä asti toiminut helposti ja mutkattomasti. Tämä on ollut Nykoppille tärkeää ja hänellä onkin erittäin vahva luotto yhteistyöhön myös jatkossa. Yhteydenpito Sihdin ja Nykoppin välillä on ollut kaikin puolin toimivaa ja antaa hänelle mahdollisuuden keskittyä omaan liiketoimintaan, kun uusien ihmisten rekrytoinnin sijaan hän voi käyttää aikaa muuhun. Henkilöstövuokrauksella on mahdollista vastata työelämän muuttuviin tarpeisiin, olipa kyse sitten esimerkiksi sijaisuuksista tai ruuhkahuipuista. Erityisesti täällä Aulanko Golfissa toiminta on hyvin kausipainotteista ja kesäksi tarvitaan enemmän tekijöitä, joten vuokratyön käytöllä voidaan vastata tällaisiin, muuttuviin tilanteisiin.

Tiedustelimme Nykoppilta tärkeimpiä syitä sille, miksi hän yrityksineen on päätynyt käyttämään Sihtiä. Hän vastaa, että hänelle tärkeintä on se, että hän saa oikeanlaisia työntekijöitä oikeaan aikaan. Sihdillä työn tarpeet ja vaatimukset on tunnistettu ja Nykoppin yritykselle on löydetty sopivat tekijät. Sihti hoitaa palkanmaksun ja muut työsuhteeseen liittyvät käytännöt asiat kuten työvaatteet, ja asiakas saa osaavan työntekijän paikalle silloin, kun tarve tekijälle on.

Kysyimme myös kehityskohteista toimintaamme liittyen, mutta pitkänkään pohdinnan jälkeen hänelle ei tullut mieleen mitään kehityskohteita. Hän myös totesi, että mikäli jotain palautetta olisi antaa, hän voisi hyvin olla asiasta yhteydessä ja uskoo, että asialle myös tehtäisiin jotain. Kaiken kaikkiaan Nykoppin kokemus yhteistyöstä Sihdin kanssa onkin ollut positiivinen ja hän suosittelee Sihtiä oikeastaan kaikille yrityksille, joilla työvoiman tarvetta on. Nykopp toteaakin, että tulee myös jatkossa käyttämään vuokratyötä toiminnassaan.

Haastattelun yhteydessä haastattelimme myös Sihdin kautta Ravintola Everstissä työskentelevää Essiä, jonka haastattelun voit lukea täältä. Myös Essin kokemukset työskentelystä Ravintola Everstissä Sihdin kautta olivat positiivisia. Olikin mukava kuulla positiivista palautetta sekä työntekijöiltä että asiakkaalta, ja samalla, kun nautimme paikan herkullista aamupalaa, pystyi työpaikalla vallitsevan lämminhenkisen ja positiivisen tunnelman hyvin aistimaan. Tavoitteenamme Sihdillä on ollut, että yritykset ja osaavat tekijät kohtaavat oikealla hetkellä oikealla tavalla ja Ravintola Everstissä voimmekin huomata, että tässä on onnistuttu.