ETSITKÖ PAREMPIA TYÖPÄIVIÄ?

Henkilöstövuokraus ja rekrytoinnit – Sihtaamme todellisiin työelämän täysosumiin!

Sihdin avulla töitä tai työntekijöitä

Sihti on vuonna 2009 Tampereella perustettu ja nykyisin koko Suomen alueella palveleva vastuullinen henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut asuin- ja toimitilarakentamisen, maanrakennus- ja kaivosalan, rakennusprojektien tuki- ja asennuspalvelujen sekä teollisuuden ja huoltoseisokkien toimialoihin. Erikoistumalla pystymme täyttämään toimialojen vaativimmatkin erityistarpeet valtakunnallisesti. Sihdin kattavaan palveluvalikoimaan kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytointi, oppisopimuskoulutus, muutosturvapalvelu, soveltuvuusarvioinnit sekä markkinointipalvelut.

Sihdin juuret ovat vahvasti Näsijärven rantamullassa, mutta yhdistämme työntekijät ja asiakasyritystemme työtehtävät koko Suomen laajuisesti – käytössäsi on siis Sihdin vankka paikallisosaaminen ja kattavat lokaalit verkostot. Vuodesta 2016 lähtien Sihti on toiminut Suomessa osana Adeccoa, joka kuuluu maailman johtavaan henkilöstöratkaisuja tarjoavaan Adecco Groupiin.

9

toimipistettä ympäri Suomen
Ota yhteyttä

2000

työntekijää työskentelee kauttamme päivittäin
Selaa työpaikkoja

14

vuoden kokemus HR-kumppanina
Lue lisää Sihdistä

Haluamme varmistaa työntekijöillemme ja asiakkaillemme paremmat työpäivät. Tähän tavoitteeseen tähtäämme tarjoamalla mielenkiintoisia työtehtäviä alan tunnetuissa ja arvostetuissa asiakasyrityksissämme ja auttamalla samalla asiakkaitamme täydentämään tiimejään sopivilla tekijöillä. Työntekijöistä huolehtiminen, työturvallisuus, vankka arvopohja ja luotettavuus muodostavat Sihdin toiminnan kivijalan.

Sihdin toimialat

Sihti palvelee sekä asiakasyrityksiään että työnhakijoita laajasti rakennusalan ja teollisuuden henkilöstötarpeissa. Tutustu sinua kiinnostavaan toimialaan painamalla kuvaketta!

Sihti tarjoaa monipuoliset HR-ratkaisut yrityksille

Kun valitset Sihdin HR-kumppaniksesi, saat kaikki henkilöstöpalvelut joustavasti ja tehokkaasti yhden katon alta – tarjoamme sinulle ja yrityksellesi kokonaisvaltaista kumppanuutta, olipa yritykselläsi millaisia henkilöstötarpeita tahansa. Sihti tarjoaa niin henkilöstövuokraus- kuin rekrytointipalveluja sekä oikeiden päätösten varmistamiseksi soveltuvuusarviointipalveluja. Sihdillä saat avoimille työpaikoillesi näkyvyyttä tehokkaan ja kustannustehokkaan digimarkkinoinnin avulla. Emoyhtiömme Adeccon kautta yritykselläsi on mahdollisuus hyödyntää muun muassa suorahakupalveluja sekä monipuolisia työelämä- ja uraohjauspalveluja.

Täytä yhteydenottolomakkeemme!

Miten voimme auttaa sinua? Kuvaile lyhyesti, minkälaista apua tarvitset – olemme sinuun nopeasti yhteydessä!

Ota yhteyttä

Seuraa meitä @Sihti

Kohti parempia työpäiviä

Sihti auttaa sinua urasi eri vaiheissa tai yrityksesi muuttuvissa henkilöstötarpeessa. Kun yrityksesi tarvitsee lisää tekijöitä, olemme sinulle oikea HR-kumppani. Vai oletko etsimässä uutta uramahdollisuutta? Sihdin kautta löydät sinulle sopivan työn!

Sihdin yhteystiedot – klikkaa sinua lähintä kaupunkia!

Tampere

+358 10 320 6500

Tampellan Esplanadi 2
33100 Finland


Lue lisää

Sihti on suomalainen henkilöstöpalvelun yritys, jonka ymmärrys suomalaisista työmarkkinoista on vertaansa vailla. Vankka paikallisosaamisemme ja kattavat, alueelliset verkostomme ovat asiakasyritystemme ja työntekijöidemme hyödynnettävissä koko Suomen alueella, aina maamme eteläisiltä rantakallioilta pohjoisen tuntureille. Ota siis lähimpään Sihdin toimistoon yhteyttä, jotta voimme auttaa sinua!

    Löydä se oikea tekijä

    Sihtaamme aina todellisiin työelämän täysosumiin. Haluamme löytää sinulle oikeat tekijät, jotka ovat mahdollistamassa yrityksesi kasvun ja menestyksen niin nykyisissä hankkeissa kuin tulevaisuuden muuttuvissa haasteissa. Sihdin kanssa olet matkalla kohti parempia työpäiviä!

    Tarvitsetko henkilökuntaa?

    Vastaamme saman päivän aikana! *

    Tarvitsen:





    *Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

    *Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

    GDPR-ehdot

    Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

    Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi

    Takaisin

    Kiitos mielenkiinnostasi!

    Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!