Rekrytointipalvelu Sihti Oy (fi)

Sihti Kajaani täyttää 5 vuotta

Maaliskuussa tulee täyteen viisi vuotta siitä, kun Kajaanin Sihti avasi ovensa ensimmäistä kertaa vuonna 2013. Tuolloin toimipistettä ryhdyttiin pyörittämään kahden miehen, silloisten yrittäjien Antti Pääkkösen ja Petri Tikkasen, voimin. Nyt, viisi vuotta myöhemmin, Kajaanin toimistolla työskentelee yhteensä seitsemän kollegaa. Perustajat ovat toiminnassa mukana edelleen – Antti Pohjois-Suomen aluepäällikkönä ja Petri projektipäällikkönä. Yksikön vetäjänä toimii tätä nykyä Tommi Salohalme.

Sihti Kajaani toimii edelleen samassa – joskin kertaalleen laajennetussa – toimistossa Kajaanin Välikadulla, jossa toiminta viisi vuotta sitten aloitettiin. Ensimmäisinä toimintavuosina liikevaihto lähes tuplaantui vuosittain, ja nyt Sihti Kajaani on saavuttanut 11,5 miljoonan euron liikevaihdon ja n. 60-70 prosentin markkinaosuuden Kainuun vuokratyömarkkinoilla. Voimakkaasta kasvusta huolimatta sama rento ja ystävällinen meininki on säilynyt toimistolla läpi jokaisen viiden toimintavuoden. Tällä hetkellä Kajaanin Sihti työllistää n. 300 henkilöä, ja erityisesti maanrakennusalan, teollisuuden ja metallialan osaajille riittää alueella runsaasti kysyntää myös tulevaisuudessa.

Syntymäpäivän kunniaksi Kajaanin Sihdin toimistolla vietetään avoimien ovien päivää perjantaina 16. maaliskuuta klo 9-16. Tarjolla on kakkukahvit ja mahdollisuus keskustella työmahdollisuuksista sihtiläisten kanssa. Lisäksi toimiston edessä on tarjolla makkaraa Kajaanin Hokin paistamana klo 10-16. Toivotamme kaikki tervetulleiksi juhlistamaan Sihti Kajaanin syntymäpäivää!

Lue myös Koti-Kajaani-lehden artikkeli Sihti Kajaanin viisivuotisesta taipaleesta. Artikkeli löytyy verkkolehden sivulta 10.