Rekrytointipalvelu Sihti Oy (fi)

Vielä on kesätöitä jäljellä

Vaikka suurin osa kesätöistä on jo saatu, on vielä juhannuksen jälkeenkin mahdollista työllistyä kesäksi ainakin rakennusalalle ja kerryttää sekä työkokemusta että pankkitilin saldoa. Ainakin, jos laittaa hakemuksensa Sihdille.

”Kokemuksesta voin sanoa, että juhannuksen jälkeen tulee piikki, jossa tarvitaan nopeasti kesätyöntekijöitä, kun yrityksissä kesälomat lähtevät toden teolla pyörimään”, sanoo Adecco Finland Oy:n toimitusjohtaja ja Sihdin perustaja Jukka-Pekka Annala.

Annalan mukaan juuri nyt on erittäin hyvä aika hakea töitä Sihdin kautta, koska vielä ehditään tapaamaan työntekijä ennen heinäkuuta ja katsomaan, millaiselle ja minkä mittaiselle pestille on tarvetta.

”Meillä on avoimia työpaikkoja paljon. Voimme työllistää helposti yli sata tekijää. Jos emme ole vielä löytäneet sinua, kannattaa meihin päin olla juuri nyt yhteydessä!”

Sihdin liiketoiminta nojautuu vahvasti ihmisten osaamiseen ja inhimilliseen pääomaan.

”Pidämme ihmisistä hyvää huolta. Otamme mielellämme kädestä kiinni, tarjoamme aidon ihmiseltä ihmiselle kontaktin ja autamme käytännön asioissa. Annamme tekijöillemme työn lisäksi vielä mukavat työkaverit ja jäätelöt kaupan päälle.”

Oli kyseessä sitten suuri tai pieni kaupunki, kannattaa rohkeasti piipahtaa Sihdin toimistolla. Voit myös jättää nettisivuillamme hakemuksesi. Kutsumme sinut saletisti työhaastatteluun!

”Eihän se ota, jos ei annakaan! Emme tunne kaikkia innokkaita nuoria, joten tervetuloa! Tutustutaan ja autetaan toisiamme pitkällä aikajänteellä.”

Kuukauden kesätoimitusjohtaja vaikuttui Sihdistä

Maanantaina neljäs kesäkuuta Adecco Finlandin johdossa aloitti 28-vuotias Tiina Palmunen, joka valittiin Suomen parhaimpaan kesätyöhön eli kuukaudeksi pörssiyrityksen toimitusjohtajaksi. Palmunen tienaa kuukauden pestistään 8 000 euroa.

”Olen nyt viikon ajan päässyt tutustumaan Sihdin toimintaan ja olen hyvin vaikuttunut! Ihmiset Sihdillä ovat hyvin asiakaspalveluhenkisiä, rentoja ja asiantuntevia. Uskon, että täällä jokaisesta työnhakijasta löydetään omat vahvuudet ja sopivat työt kullekin tekijälle”, Palmunen sanoo.

Palmusen ensimmäinen viikko kesätoimitusjohtajana on ollut kiireinen, mutta todella mielenkiintoinen.

”Ensimmäinen viikko on ollut uskomattoman hieno. On ollut hektistä, mutta olen päässyt tapaamaan todella mielenkiintoisia ihmisiä.”