Rekrytointipalvelu Sihti Oy (fi)

Vantaalla hoidetaan työhaastattelut rennolla otteella

Sihdin Vantaan raksatiimissä työskentelee tällä hetkellä Vasili Simanov ja Mari Suomalainen. Heidän tehtävänään on työllistää rakennusalan tehtäviin työntekijöitä eri ammattinimikkeillä. Tiimiin on syksyllä luvassa myös vahvistusta.

Tiiminvetäjä Vasilin mukaan Vantaan raksatiimin vahvuutena on perinteisen sihtimäinen meininki.

”Emme jäpitä turhaan haastateltavien kanssa vaan pidämme ilmapiirin rentona. Olemme helposti lähestyttäviä ja minut tai Marin saa aina kiinni”, Vasili kertoo.

Haastattelua Vasilin tai Marin kanssa ei tarvitse jännittää.

”Tämä meidän touhu ei ole sellaista, että tehtäisiin kovin pitkiä haastatteluja, vaan ennemminkin keskustelemme, että mitä hakija on tehnyt ja mitä hän haluaisi tehdä. Emme kysy mitään vaikeita kysymyksiä.”

Tällä hetkellä Vantaalla on eniten töitä rakennus- ja kirvesmiehille. Myös rakennustekniikan asiantuntijoille on kysyntää. Yleisesti talonrakennuspuoli on vahvasti edustettuna Vantaalla.

Vasili ja Mari arvostavat työntekijässä oma-aloitteisuutta ja sitä, että pyrkii tekemään aina parhaansa. Työntekijä taas luultavasti arvostaa Sihdissä henkilökohtaista palvelua ja hyvää palkkausta.

”Maksamme reilua palkkaa ja hyville tekijöille on aina tarvetta. Hoidamme myös varustepuolen aina kuntoon ja pyrimme tarjoamaan tekijälle toiveiden mukaisen työpaikan.”

Parhaiten Mariin tai Vasiliin saa yhteyden tulemalla paikan päälle tai soittamalla. Heihin kannattaakin olla rohkeasti yhteydessä, mikäli haluaisi rakennusalan töihin pääkaupunkiseudulla.

 


Sihti on osa Adecco Groupia, joka on maailman johtava henkilöstöpalveluiden tarjoaja. Sihti tarjoaa yrityksille kattavan valikoiman henkilöstöpalveluita ja työnhakijoille mahdollisuuden työllistyä  monipuolisesti niin rakentamisen, teollisuuden, talouden kuin kaivosalankin työpaikkoihin. Löydä oma työpaikkasi ja täytä hakemus Avoimet työpaikat -sivulla!