Rekrytointipalvelu Sihti Oy (fi)

Sihti palvelee töiden ja työntekijöiden etsijöitä pian myös Kokkolan seudulla

Sihti laajentaa toimintaansa Keski-Pohjanmaan alueelle ja avaa ovensa pian myös Kokkolassa. Kokkolan yksikön vetäjänä aloittaa Erika Linke, joka suhtautuu uuden toimiston avaukseen ja uuteen rooliinsa innokkaasti ja kunnianhimoisesti.

”Fiilis on tällä hetkellä huikea! Koen tämän mahdollisuutena rakentaa toimiva ja menestyvä yksikkö, jota ohjaa hyvä tekemisen meininki, korkea motivaatio ja ennen kaikkea halu onnistua.”

Erikalla on kymmenen vuoden kokemus henkilöstöpalvelualalta, ja viime vuosien aikana hän on työskennellyt erityisesti rakentamisen ja teollisuuden toimialojen parissa. Sihdillä työskentelyssä Erika odottaa innolla uusia haasteita, suuren organisaation tukea sekä uusien, asiantuntevien kollegoiden kanssa työskentelyä.

”Olen saanut hienoja kokemuksia ja suuria oppeja edellisten työnantajieni palveluksessa ja tuo matka on ollut äärimmäisen kasvattava. Halu kehittyä entistä paremmaksi estää jumiutumista tutulle mukavuusalueelle. Liittyessäni Sihdin joukkoon tuon mukanani osaamiseni, mutta ennen kaikkea haluni oppia kollegoilta uutta.”

Kokkolassa ja lähialueilla on meneillään suuria hankkeita sekä rakentamisen että teollisuuden saralla, ja alueella riittääkin varmasti kysyntää hyville työntekijöille.

”Suuret hankkeet sekä rakennuspuolella että teollisuudessa tuovat työpaikkoja Kokkolaan ja lähialueille vuosiksi. Kasvava vientiteollisuus näkyy etenkin suurteollisuudessa ja satamassa. Lähtökohtaisesti haluamme palvella kaikkia asiakkaitamme alasta riippumatta, joten kaikenlaiset työnhakijat ovat tervetulleita ja toivottuja. Suurimmat asiakkuutemme tulevat kuitenkin olemaan rakennusteollisuudessa, joten sen alan työnhakijat apupojasta ammattilaiseen otetaan vastaan erityisellä lämmöllä.”

Erika pyrkii siihen, että Kokkolan Sihdin toimintaa tulee luonnehtimaan asiakaslähtöisyys, ihmisläheisyys ja välittömyys.

”Uskon onnistumisen edellytyksenä olevan se, että tunnemme asiakkaan liiketoiminnan ja heidän tarpeensa. Haluan luoda kulttuurin, jossa ollaan lähellä sekä työntekijää että asiakasta. Parhaat onnistumiset tulevat, kun ratkomme asiakkaiden ongelmia tarjoamalla heille räätälöityjä ratkaisuja. Ihmisläheisyys ja välittömyys ohjaavat tekemistäni, vuorovaikutustaidot ovat yksi tärkeimmistä taidoista sekä liike-elämässä että sen ulkopuolella.”

Erika toivoo myös, että toimiston kynnys pysyy matalana, ja sinne ovat tervetulleita niin työnhakijat, asiakkaat kuin kollegat muista Sihdin yksiköistäkin.

”Kun saamme Kokkolan toimiston ovet avattua, toivotan kaikki lämpimästi tervetulleiksi viettämään päivää kanssamme. ”Tulukaa kahaville”, kuten meilläpäin on tapana sanoa!”

 


Sihti on osa Adecco Groupia, joka on maailman johtava henkilöstöpalveluiden tarjoaja. Sihti tarjoaa yrityksille kattavan valikoiman henkilöstöpalveluita ja työnhakijoille mahdollisuuden työllistyä  monipuolisesti niin rakentamisen, teollisuuden kuin kaivosalankin työtehtäviin. Löydä oma työpaikkasi ja täytä hakemus Avoimet työpaikat -sivulla!