Rekrytointipalvelu Sihti Oy (fi)

Sihdin Sami Itani SUL:n puheenjohtajaksi

Rekrytointipalvelu Sihti Oy:n ja Adecco Finland Oy:n pääkaupunkiseudun aluejohtaja Sami Itani, 31, on valittu Suomen Urheiluliiton (SUL) uudeksi puheenjohtajaksi. Helsingissä kokoontunut SUL:n liittovaltuusto valitsi Samin puheenjohtajaksi äänivyöryllä 35/41 ja valinta tehtiin kolmivuotiskaudelle 2019-2021. Sami on aikaisemmin ollut myös Suomen Urheiluliiton hallituksen jäsen.

Samilla on takanaan urheilu-ura kymmenottelijana ja hän on voittanut kaksi Suomen mestaruutta, sekä edustanut Suomea useissa nuorten EM- ja MM-kisoissa. Sami on väitellyt kauppatieteiden tohtoriksi Aalto-yliopistosta ja hän on julkaissut liikkeenjohtoa koskevan kirjan The Ideological Evolution of Human Resource Management (2017).

Sami on aloittanut Adecco Finland Oy:llä vuonna 2016, jolloin hän tuli valituksi satojen hakijoiden joukosta Suomen Adeccon ensimmäiseksi kuukauden kesätoimitusjohtajaksi CEO1Month-kampanjassa. Syksyllä 2016 Sami otti vetovastuulleen Adecco Finland Oy:n ja Rekrytointipalvelu Sihti Oy:n yrityskaupan jälkeisen integraatioprosessin ja maaliskuussa 2017 Sami siirtyi Adeccon ja Sihdin HR-johtajaksi, jossa hän toimi syksylle 2018 asti kunnes hänet valittiin pääkaupunkiseudun aluejohtajaksi.

(Lähteet: Yleisurheilu.fi, Kestävyysurheilu.fi)

Samin valintaa on uutisoitu laajalti valtamediassa, aiheesta voit lukea mm.
www.yleisyrheilu.fi
www.hs.fi
www.yle.fi
www.is.fi
www.kestavyysurheilu.fi

Tiistaina 20.11. Samia muistettiin Adecco Finland Oy:n pääkonttorilla Vantaan Tikkurilassa onnitteluin ja lahjoin. Adeccon ja Sihdin toimitusjohtaja Jukka-Pekka Annala lahjoitti Samille kaikkien kollegojen puolesta mm. kynttilän muistuttamaan, ettei kynttilää saa polttaa molemmista päistä sekä propellihatun ideointia varten. Hyvät eväät lisääntyneisiin haasteisiin! Sami jatkaa edelleen päivätyössään pääkaupunkiseudun aluejohtajana.  Koko Sihdin henkilökunta onnittelee Samia upeasta saavutuksesta!)


Sami Itani sai Sihdin toimitusjohtajalta Jukka-Pekka Annalalta propellihatun ideointia varten


Koko Sihdin henkilökunta onnittelee lämpimästi Samia upeasta saavutuksesta!)