Rekrytointipalvelu Sihti Oy (fi)

Avoimet ovet 12.4. – kesätyöhaastatteluun ilman ajanvarausta!

Pohditko työllistymistä valmistumisen jälkeen tai kaipaatko lisätienestiä opintojen ohelle? Oletko jo varmistanut kesätyöpaikan tälle vuodelle, jotta kesäkassasi riittää festareille, ulkomaan reissulle tai eeppiselle roadtripille? Vai etsitkö keikkatyötä, osa-aikaista tai vakituista työtä? Me Sihtiläiset autamme sinua löytämään työn, joka sopii juuri tämän hetken tilanteeseesi. Sihdillä on avoimet ovet perjantaina 12.4. klo 9-15, jolloin voit kävellä suoraan työhaastatteluun aikaa varaamatta. Tervetuloa!

Avoimet ovet seuraavilla paikkakunnilla: Turku, Kajaani, Kuopio, Oulu, Hämeenlinna, Jyväskylä, Rovaniemi ja Kokkola. Tsekkaa lähimmän toimistosi osoite täältä: www.sihti.fi/yhteystiedot/paikkakunnittain/

Paikkakuntasi avoimiin kesätyöpaikkoihin pääset tutustumaan jo etukäteen osoitteessa: www.sihti.fi/tyonhakija/avoimet-tyopaikat/ , kesätyöpaikat löydät helposti hakusanalla ”kesätyö”.

Sihti on mukana Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjassa.

Avoimet ovet Sihdillä 12.4. – Tervetuloa!