Rekrytointipalvelu Sihti Oy (fi)

COVID 19 -tiedote: Sihdin toiminta jatkuu vakaana

Työntekijöidemme, työnhakijoidemme sekä asiakkaidemme terveys ja hyvinvointi ovat meille ensisijaisia prioriteetteja. Sihti on seurannut tiiviisti COVID-19-viruksen vaikutuksia ja etenemistä kuluneiden viikkojen aikana ja olemme tehneet tarvittavia muutoksia henkilöstömme terveyden sekä tasaisen laadukkaan ja vastuullisen palveluvalmiuden varmistamiseksi. Suhtaudumme vallitsevaan koronatilanteeseen erittäin vakavasti ja pyrimme toiminnallamme myös proaktiivisesti reagoimaan tulevaan.

Seuraamme ja toteutamme viranomaismääräyksiä tarkasti ja globaalina yrityksenä noudatamme myös tilannetta varten perustetun globaalisti toimivan emoyhtiömme Adecco Groupin johtajista koostuvan komitean ohjeistuksia. Komitea vastaa koronavirustilanteen seuraamisesta ja seuraavien vaiheiden valmistelusta.

Sihti on viestinyt ja ohjeistanut omia työntekijöitään, asiakkaitaan sekä asiakkailla työskenteleviä työntekijöitään toimimaan tilanteessa ja reagoimme mahdollisesti muuttaviin olosuhteisiin nopeasti.

Sihti kumppanina epävarmassa tilanteessa

Vaikka toimimmekin nyt koronaviruksen aiheuttamassa poikkeuksellisessa tilanteessa, Sihdin sekä Adeccon toiminta pysyy vakaana ja palvelemme edelleen kaikissa yksiköissämme ympäri Suomen. Pystymme tarjoamaan luotettavan palvelun myös näinä epävarmoina ja vaikeina aikoina työntekijöitä tarvitseville yrityksille. Henkilöstökapasiteetin muutoksen hallinta lyhyellä aikavälillä on yksi ydinosaamisistamme. Käytämme vakiintuneita, mutta joustavia prosesseja ja laajaa työntekijä -sekä työnhakijaverkostoamme, joiden avulla pystymme reagoimaan suurenkin työntekijätarpeen resursointiin lyhyellä varoitusajalla.

Videohaastattelupalvelumme avulla asiakkaamme pystyvät hallinnoimaan työnhakijoiden haastatteluja tehokkaasti etänä. Käytössämme olevien monipuolisten digitaalisten työkalujen avulla varmistamme vuokratyösuhteiden hoidon, tuntilistojen hyväksynnän, työsopimusten laatimisen, palkanmaksun ja rekrytointiprosessien jatkuvuuden. Lisäksi huolehdimme luotettavien soveltuvuusarviointiemme toteuttamisesta laadukkailla digitaalisilla menetelmillä myös tässä poikkeustilanteessa.

Työpaikkoja on edelleen tarjolla

Työnhaku onnistuu totuttuun tapaan verkkosivujemme kautta ja kollegamme ovat tavoitettavissa. Vaikka haastatteluja siirretään tapahtuvaksi digitaalisia videotyökaluja hyödyntäen, työnhakijamme saavat laadukkaan palvelun. Sihti ja Adecco toimivat usealla eri toimialalla ja tarjoavat niin osa-aikaisia kuin vakituisia työpaikkoja, kesätöitä, sesonkityötä ja määräaikaisia pestejä.

Sihdin henkilökunta toimii omistautuneesti ja keskittyneesti Suomea ja koko maailmaa koskettavassa tilanteessa ja toiminnallamme pyrimme osaltamme helpottamaan yritysten muutostilannetta ja turvaamaan työelämän jatkuvuutta niin lyhyellä aikavälillä kuin tulevaisuudessa.