Rekrytointipalvelu Sihti Oy (fi)

Työntekijälle

Työntekijälle

PAREMPIA TYÖPÄIVIÄ!

Tältä välilehdeltä löydät työsuhteeseen liittyviä materiaaleja, kuten tuntilistapohjan ja palkanmaksuaikataulut sekä työterveyden yhteystiedot. Lisäksi löydät lisätietoa työturvallisuudesta, työntekijän keskeiset toimintaperiaatteet sekä tietoa siitä, mikä ero on työnantajalla ja käyttäjäyrityksellä, kun olet vuokratyösuhteessa kauttamme

TUNTILISTAT JA PALKKAKAUDET

Palauta täytetty ja esimiehesi hyväksymä tuntilista oman alueesi Sihdin toimipisteeseen tai skannattuna toimipisteen palkkahallintoon. Löydät sähköpostisosoitteet sekä jokaisen alueen oman tuntilistan alta. Tuntilistat tulee toimittaa viimeistään kahden päivän sisällä palkkajakson loppumisesta tai palkanmaksu siirtyy seuraavaan palkkajaksoon.

TUNTILISTAT

Tampere, Lahti ja Hämeenlinna: palkat@sihti.fi Tuntilistapohja: Tuntilistapohja

Kajaani: palkat.pohjoissuomi@sihti.fi Tuntilistapohja: Tuntilistapohja Kajaani

Oulu: palkat.oulu@sihti.fi Tuntilistapohja: Tuntilistapohja Oulu

Turku, Lounais-Suomi:  palkat.lounaissuomi@sihti.fi Tuntilistapohja: Tuntilistapohja Lounais-Suomi

Jyväskylä: palkat.jyvaskyla@sihti.fi Tuntilistapohja: Tuntilistapohja Jyväskylä

Etelä-Suomi: tuntilistat@sihti.fi Tuntilistapohja: Tuntilistapohja Etelä-Suomi

PALKKAKAUDET

Tuntipalkkaisen työntekijän palkkakaudet löydät tästä: Palkkakaudet tuntipalkka (2018) 

Kuukausipalkkaisen työntekijän palkkakaudet löydät tästä: Palkkakaudet kuukausipalkka (2018)

SÄHKÖINEN TUNTIKIRJAUS

Mikäli käytössäsi on sähköinen tuntikirjaus, niin voit jättää tuntisi Sihdin sähköisen tuntikirjauksen kautta. Ohessa ohjeistus sähköisen tuntikirjauksen käyttöön.

Ohjeen Sihdin sähköiseen tuntikirjaukseen löydät tästä: Ohje Sähköiseen tuntikirjaukseen

VEROKORTTI

Mikäli et ole toimittanut työsopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä alkuperäistä verokorttia, postita se mahdollisimman pian palkkahallintoon. Jos emme saa verokorttiasi ajoissa, pidätämme 60% ennakonpidätyksen verohallinnon ohjeistuksen mukaisesti.

LOMAKORVAUSTEN MAKSUKÄYTÄNTÖ

Lomakorvausten maksukäytäntö on muuttunut 1.8.2017 viranomaisten vaatimuksesta.

Jatkossa lomat maksetaan lomia pidettäessä tai lopputilin yhteydessä.

Ilmoitathan Sihdin palkkahallintoon: palkat@sihti.fi, hyvissä ajoissa lomasi ajankohdan että voimme sen ajallaan maksaa.

KULULASKUT

Mahdollisista työhön liittyvistä kulukuiteista tehdään aina kululasku. Kululaskun saat Sihdin yhteyshenkilöltä. Kululasku toimitetaan allekirjoitettuna ja hyväksyttynä postilla osoitteeseen:

Rekrytointipalvelu Sihti Oy, Tampellan esplanadi 2, 33100 Tampere

TAI skannattuna sähköpostitse osoitteeseen: ostolaskut@sihti.fi

Kokoa kululasku kalenterikuukausittain ja liitä mukaan joko alkuperäiset kuitit tai kopiot kuiteista. Kululasku maksetaan tilillesi viimeistään viikon kuluttua siitä, kun kululasku on saapunut perille.

KESKEISET TOIMINTAPERIAATTEET TYÖNTEKIJÄNÄ

Työntekijänä sinua sitoo keskeiset toimintaperiaatteet. Oheisesta ohjeistuksesta löydät lisätietoa toimintaperiaatteista.

Keskeiset toimintaperiaatteet työntekijänä: Keskeiset toimintaperiaatteet työntekijänä

Työnantaja vs. käyttäjäyritys henkilöstövuokrauksessa: Työnantaja vs käyttäjäyritys

TYÖTERVEYS JA POISSAOLOT

OMA ILMOITUS POISSAOLOSTA (HUOM! UUSI KÄYTÄNTÖ)

Työntekijä voi olla omalla ilmoituksella poissa 1-2 päivää sairauden takia. Poissaolosta pitää ilmoittaa välittömästi Sihdin yhteyshenkilölle ja asiakasyrityksen esimiehelle. Sihdin yhteyshenkilö täyttää poissaoloilmoituksen ja toimittaa sen pikimmiten palkkahallinnolle.

TYÖTERVEYS (HUOM! TYÖTERVEYS VAIHTUNUT)

Yksityisen työterveyspalvelun piiriin kuuluvat ne työntekijät, joilla on voimassalaoleva työsuhde Sihdissä ja jotka ovat olleet Sihdin kautta töissä vähintään 300 tuntia. Mikäli tarvitset työterveyspalveluita, ole aina yhteydessä Sihdin toimipisteeseen saadaksesi toimintaohjeet ja maksusitoumuksen työterveyteen. Työterveyden yhteystiedot löydät täältä: Työterveys

Vuokratyöntekijöiden työterveys on Kajaanin ja Sihdin aluetta lukuunottamatta vaihtunut Terveystalolle. Olethan aina yhteydessä Sihdin toimipisteeseen saadaksesi ajantasaiset toimintaohjeet. Yläpuolelta löydät päivitetyt yhteystiedot työterveyteen.

Jos tarvitset kiireellistä hoitoa, mene päivystykseen, lähimmälle terveysasemalle tai vakavan tapauksen ollessa kyseessä soita yleiseen hätänumeroon 112. Tarkemmat toimintaohjeet miten toimia tapaturman sattuessa löydät täältä: Tapaturman sattuessa

TYÖTURVALLISUUS

Me Sihdillä otamme turvallisuusasiat vakavasti. Haluamme myös, että työntekijämme ovat  arvostettuja ammattilaisia ja tähän ammattilaisuuteen kuuluu erottumattomana osana turvallisuuden huomioiminen. Työturvallisuus -välilehdeltä löydät lisätietoa työturvallisuudesta sekä työturvallisuusvideon. Turvallisia työpäiviä!

TYÖSUOJELU JA LUOTTAMUSMIES

Tampereen ja Hämeenlinnan alueyksikölle on rakennusalan työntekijöille valittu työsuojeluvaltuutettu sekä pääluottamusmies. Yhteystiedot ovat:

Jussi Nieminen
Alueyksikön pääluottamusmies
luottamusmies@sihti.fi
puh.0504671343

Nina Koivumäki
Alueyksikön työsuojeluvaltuutettu/yhteysmies
tyosuojeluvaltuutettu@sihti.fi
puh. 0504669416

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+