Rekrytointipalvelu Sihti Oy (fi)

Työntekijälle

Työntekijälle

 

Tältä välilehdeltä löydät työsuhteeseen liittyviä materiaaleja, ohjeita ja yhteystietoja. Mikäli sinulla on työsuhteeseesi liittyviä kysymyksiä, joihin et löydä vastausta tältä sivulta, voit olla aina yhteydessä omaan Sihdin yhteyshenkilöösi.  Kaikkien sihtiläisten yhteystiedot löydät täältä.

Ohjeita työntekijällemme

Tältä sivulta löydät kaikki työsuhteessasi tarvitsemasi ohjeet, materiaalit ja yhteystiedot, kuten tuntilistapohjat, sähköisen tuntikirjauksen käyttöohjeet, ohjeet kululaskujen tekemiseen sekä poissaoloihin ja terveydenhuoltoon liittyvät yhteystiedot ja ohjeistukset.

Toimintaperiaatteemme

Miten odotamme sinun toimivan, kun olet töissä Sihdillä? Mitkä ovat käyttäjäyrityksen ja Sihdin roolit työsuhteessasi? Entä miten pidämme huolta tietosuojastasi? Vastaukset löydät tältä sivulta.

Työturvallisuus

Otamme työturvallisuuden vakavasti, ja meille on tärkeää, että kaikki työntekijämme ovat turvassa työmailla. Tältä sivulta löydät tietoa siitä, miten itse voit vaikuttaa omaan työturvallisuuteesi, ja keneen voit olla yhteydessä työturvallisuuteen ja -suojeluun liittyvissä asioissa.