Rekrytointipalvelu Sihti Oy (fi)

Ohjeita työntekijällemme

Ohjeita työntekijällemme

TUNTILISTOJEN PALAUTUSAIKATAULUT

Paperiset tuntilistat on palautettava sähköpostilla tai tuotava toimistolle viimeistään palkkakauden päättymistä seuraavana arkipäivänä. Sähköiset tuntikirjaukset on myös tehtävä palkkakauden päättymistä seuraavan arkipäivän aikana ja lähetettävä hyväksyttäväksi. Mikäli tuntilistat palautetaan varsinaisen palautuspäivän jälkeen, palkanmaksu siirtyy automaattisesti seuraavaan palkanmaksujaksoon.

TUNTILISTAT JA PALKKAKAUDET

Palauta täytetty ja esimiehesi hyväksymä tuntilista oman alueesi Sihdin toimipisteeseen tai skannattuna toimipisteen palkkahallintoon. Löydät sähköpostisosoitteet sekä tuntilistapohjan alta. 

TUNTILISTAT

Tuntilistapohja

Tampere ja Hämeenlinna: palkat@sihti.fi

Tampere Rakentaminen: palkat.raksa@sihti.fi

Kajaani: palkat.pohjoissuomi@sihti.fi

Oulu ja Rovaniemi: palkat.oulu@sihti.fi

Turku, Lounais-Suomi:  tuntiraportit.turku@sihti.fi

Jyväskylä: palkat.jyvaskyla@sihti.fi

Etelä-Suomi: tuntilistat@sihti.fi

PALKKAKAUDET

Tuntipalkkaisen työntekijän palkkakaudet löydät tästä:
Palkkakaudet – tuntipalkka (2022) 

Palkkakaudet Talonrakennus-, infra- ja lasitusala (2022)

Kuukausipalkkaisen työntekijän palkkakaudet löydät tästä:

Palkkakaudet – kuukausipalkka (2022)

SÄHKÖISEN TUNTIKIRJAUS

Löydät työkirjausten kirjalliset käyttöohjeet täältä.

Kirjaudu sähköiseen tuntikirjaukseen tästä.

Video-ohjeistus uuteen sähköiseen tuntikirjaukseen

 

VEROKORTTI

Mikäli et ole toimittanut työsopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä alkuperäistä verokorttia, postita se mahdollisimman pian palkkahallintoon. Jos emme saa verokorttiasi ajoissa, pidätämme 60% ennakonpidätyksen verohallinnon ohjeistuksen mukaisesti.

PALKKALASKELMA

Sihti toimittaa palkkalaskelman sähköisesti. Sinun täytyy vain kirjautua osoitteeseen www.netposti.fi, jossa voit ottaa palvelun käyttöösi. Palvelu toimii palvelussa verkkopankkitunnuksilla luotavalla käyttäjätunnuksella. Käyttöönotto on hyvin nopeaa ja helppoa.

Sähköiset palkkalaskelmat tavoittavat vastaanottajan aina ennen palkanmaksupäivää. Lisäksi saat käyttöösi maksuttoman arkiston.

ETUJA SINULLE

Earn&Learn: Vuoden 2019 alusta ansaitset jokaisesta työtunnista koulutuspisteitä, joita voit käyttää työhösi liittyviin koulutuksiin ja ammattikirjallisuuteen. 1 h = 1 piste = 0,1 euroa. Kun pisteitä on kertynyt 900, voit alkaa hyödyntämään pisteitä erilaisiin työhön liittyviin koulutuksiin. 900 pistettä vastaa 90 euroa. Tiedon kertyneistä pisteistä näet palkkalaskelmastasi.

Koulutuksen tulee olla työhön liittyvää ja se voi tapahtua joko vapaa-ajalla tai työaikana. Työaikana tapahtuvassa koulutuksessa mahdollisesta palkanmaksusta koulutuksen ajalta keskustellaan erikseen asiakasyrityksen kanssa. Sovi koulutuspisteiden käytöstä etukäteen Sihdin yhteyshenkilösi kanssa.

Työsuhteen päättyessä sinulla on 2 viikkoa aikaa käyttää pisteet. Jos uusi työsuhde Sihdillä käynnistyy yhden kuukauden sisällä edellisen päättymisestä, pistetili jatkaa karttumistaan. Lisätietoja voit kysyä yhteyshenkilöltäsi.

Liikuntaedut: Sihdillä on yrityssopimukset Elixiaan ja Fitness24Seven-kuntokeskuksiin. Sihtiläisenä saat tuntuvat alennukset kuntokeskuksien vuosikortista. Kysy lisää tarjouksista ja niiden aktivoinnista Sihdin yhteyshenkilöltäsi.

KULULASKUT

Mahdollisista työhön liittyvistä kulukuiteista tehdään aina kululasku. Kululaskun saat Sihdin yhteyshenkilöltä. Kululasku toimitetaan allekirjoitettuna ja hyväksyttynä postilla osoitteeseen:

Rekrytointipalvelu Sihti Oy, Tampellan esplanadi 2, 33100 Tampere

TAI skannattuna sähköpostitse osoitteeseen: ostolaskut@sihti.fi

Kokoa kululasku kalenterikuukausittain ja liitä mukaan joko alkuperäiset kuitit tai kopiot kuiteista.

TYÖTERVEYS JA POISSAOLOT

OMA ILMOITUS POISSAOLOSTA

Työntekijä voi olla omalla ilmoituksella poissa 1-3 päivää sairauden takia. Poissaolosta pitää ilmoittaa välittömästi Sihdin yhteyshenkilölle ja asiakasyrityksen esimiehelle. Sihdin yhteyshenkilö täyttää poissaoloilmoituksen ja toimittaa sen pikimmiten palkkahallinnolle.

TYÖTERVEYS

Yksityisen työterveyspalvelun piiriin kuuluvat ne työntekijät, joilla on voimassalaoleva työsuhde Sihdissä ja jotka ovat olleet Sihdin kautta töissä vähintään 160 tuntia. Mikäli tarvitset työterveyspalveluita, ole aina yhteydessä Sihdin toimipisteeseen saadaksesi toimintaohjeet ja maksusitoumuksen työterveyteen. Työterveyden yhteystiedot löydät täältä: Työterveys

Vuokratyöntekijöiden työterveys on Kajaanin ja Sihdin aluetta lukuunottamatta vaihtunut Terveystalolle. Olethan aina yhteydessä Sihdin toimipisteeseen saadaksesi ajantasaiset toimintaohjeet. Yläpuolelta löydät päivitetyt yhteystiedot työterveyteen.

Jos tarvitset kiireellistä hoitoa, mene päivystykseen, lähimmälle terveysasemalle tai vakavan tapauksen ollessa kyseessä soita yleiseen hätänumeroon 112. Tarkemmat toimintaohjeet miten toimia tapaturman sattuessa löydät täältä: Tapaturman sattuessa