Sihti Oy (fi)

Tolkut neuvot ja ratkaisut

Tolkut neuvot ja ratkaisut

Lähtökohtamme asiakasyritystemme toiminnan ongelmiin on käytännöllinen, suomeksi sanottuna autetaan tolkun toiminnan aikaansaamisessa ja ylläpidossa. Sihdin asiantuntijoiden kautta saat käytännön ratkaisuja ajankohtaisiin haasteisiin ja operatiivisiin ongelmiin – varmistamme ammattimaisen toiminnan ja liiketoiminnan kehittymisen.

Emme vanno yksittäisten metodien ja kikkojen varaan, vaan kokeneet asiantuntijamme ratkaisevat asiakkaan ongelman enemmän omaan kokemukseen kuin johtamisen uusimpiin teorioihin ja muodikkaisiin malleihin perustuen. Tolkku toiminta edellyttää käytännöllistä ja strukturoitua näkökulmaa myös asiantuntijalta. Tarvittavat välineet ja metodit valitaankin asiakastarpeen kautta. Useimmiten fiksulla käytöksellä, johdonmukaisella johtamisella ja pelkällä MS Officellakin pärjää pitkälle…

Johtamiseen, suunnan selvittämiseen, toimintamalleihin ja henkilöstöön panostaminen on investointi, joka taatusti maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti. Johtaminen toteutuu arjen esimiestyössä ja yrityksen johto on siitä vastuussa, samoin kuin organisaation tavasta olla, tehdä ja vaikuttaa. Perusta tavoitteiden saavuttamiselle, hyvälle johtamiselle ja henkilöstön motivaatiolle rakennetaan itse.

Sihdin asiantuntijoilla on vankka omakohtainen kokemus organisaatioiden ja ihmisten johtamisesta. Ihan niin kuin Sihdillä on vankka toimialaosaaminen ja ymmärrys yli 800 asiakkaansa toiminnasta. Kun nämä yhdistyvät omassa organisaatiossasi, uskallamme väittää, että työelämä on helpompaa, toiminta järkevämpää ja työntekijäkin viihtyy. Ja jos omasta porukastamme ei löytyisi osaajaa ongelmaasi, hoidamme kontaktin toiseen asiantuntijaan. Emme ole mustasukkaisia, vaan tärkeämpää on, että ongelmat oikeasti ratkaistaan – se on meidän kaikkien etu.

 

Kysy lisää suoraan asiantuntijoiltamme

Jarno Kolehmainen

Jarno Kolehmainen

tarvekartoitukset ja kehittämishankkeet, liiketoiminnan suunnitelmat

050 444 4489

Jarmo Päivä

Jarmo Päivä

teollisuuden tarvekartoitukset ja kehittämishankkeet, organisaation, prosessien ja johtamisen kehittäminen

050 444 4424

Jukka-Pekka Annala

Jukka-Pekka Annala

muutoksen tukeminen

050 444 4455

Ota yhteyttä lomakkeellamme

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+