Rekrytointipalvelu Sihti Oy (fi)

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokrauksen avulla työvoimaa nopeasti ja helposti

Henkilöstövuokraus etenkin rakennusalalla kasvattaa jatkuvasti suosiotaan. Työntekijöitä vuokraamalla yritys saa työvoimaa käyttöönsä juuri silloin, kun sitä tarvitaan, toisinaan hyvin nopeallakin aikataululla. Kun työntekijöiden etsimisen, valintaprosessin ja työsuhdeasiat hoitaa ulkopuolinen asiantuntija, jää yritykselle enemmän aikaa ja resursseja keskittyä omaan leipälajiinsa.

Sihdillä henkilöstövuokrausta hoitavat ihmiset, jotka ymmärtävät mistä puhutaan. He ovat itse olleet vastaavissa töissä ja tuntevat siten asiakkaiden tarpeet ja työn asettamat vaatimukset. Sihdin toimistolta löytyy henkilöitä, jotka ovat olleet itse raksalla töissä kypärä päässä ja jopa sorvin ääressä. He osaavat kertoa myös työnhakijoille, mistä kussakin tehtävässä on kysymys, ja tunnistavat hommaan parhaiten soveltuvat tekijät.

Sihdin avulla henkilöstövuokraus on sujuvaa ja varmaa. Koko Suomen kattavan työntekijä- ja asiantuntijaverkostomme avulla löydämme yrityksellesi työntekijöitä nopeasti ja vaivattomasti. Huolehdimme, että työntekijällä on kunnossa kaikki työn tekemiseen tarvittavat luvat ja osaaminen, sekä annamme hänelle laadukkaat varusteet aina kypärästä suojalaseihin ja turvakengistä vaatteisiin. Hoidamme myös kaikki työntekijän työsuhdeasiat työsopimuksen kirjoittamisesta ja palkanmaksusta lähtien. Yrityksesi saa vain sen mitä tarvitsee – hyvän ja varman työpanoksen.

Kerro meille, millaisia työntekijöitä yrityksesi tarvitsee sekä milloin ja mihin. Itse voit keskittyä muihin asioihin – me hoidamme työntekijät paikalle sovittuun aikaan.

Ota yhteyttä lomakkeellamme

  Nimi *

  Yritys *

  Sähköposti *

  Puhelin

  Aihe *

  Viesti