Rekrytointipalvelu Sihti Oy (fi)

Rekrytointi ja suorahaku

Rekrytointi ja suorahaku

Miksi ottaisit Sihdin?

Meillä eri toimialoja koskevia hakuja hoitavat ihmiset, jotka ymmärtävät, mistä haussa on kyse. Jos haet myyntijohtajaa, saat meiltä myyntijohtajana menestyneen sihtiläisen varmistamaan, että hakusi onnistuu. Jos haet HR-asiantuntijaa, hoitaa rekrytointiasi HR-asiantuntija.

Palveluissamme on ideana, että erilaisilla toimialoilla toimivia auttavat meillä sellaiset ihmiset, joilla on sen alan vankka käytännön kokemus. Niinpä Sihdin omien rekryasiantuntijoiden ansioluetteloista löytyvät mm. KTM, BBA, levyseppä, rakennusmies, laskentamerkonomi, restonomi, sommelier, ekonomi, DI, koneinsinööri, myyntijohtaja, psykologi, yrittäjä, pankkiiri, sihteeri, senior foreign news correspondent, palkanlaskija, HR-asiantuntija… Ja niin edelleen.

Tästä syystä kehtaamme esittää seuraavan kliseen: Yritys voi keskittyä omaan leipälajiinsa. Kun se tarvitsee uusia osaajia, me pidämme asiasta huolen. Meidän kauttamme heille löytyy hyviä työntekijöitä. Ohimenevään tarpeeseen tai pysyvämpiin tehtäviin. Emme mekään toki kaikkea osaa, mutta otamme selvää siitä, kuka osaa. Maailmassa on loputon määrä asiantuntijoita ja konsultteja. Tärkeintä on, että joku etsii yritykselle ne oikeat vastaukset. Me tykkäämme tehdä juuri sen, koska asiakkaalla ei ole varaa kokeilla sitä ainoaa, joka ehtii vastaamaan puhelimeensa.

Ota yhteyttä lomakkeellamme

  Nimi *

  Yritys *

  Sähköposti *

  Puhelin

  Aihe *

  Viesti