Rekrytointipalvelu Sihti Oy (fi)

Bitumieristäjä

Oletko etsimämme bitumieristäjä? Haemme tunnollista ja reipasta kattotöiden moniosaajaa Tampereen seudulle erilaisiin uudis- ja saneerauskohteisiin. Työtehtäviin kuuluu pohjatyöt, ja niiden vaatimat valmistelut, kuin myös Bitumi- ja huopatyöt. Työssä suhtaudutaan myös tarkasti työturvallisuuteen työn luonteen vuoksi. Tehtävässä menestyäkseen hakijalla tulee olla rakennusalan koulutus ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä. Eduksi katsotaan oman auton käyttömahdollisuus, työn liikkuvuuden vuoksi.   

Tervetuloa ammattitaitoiseen ja toimeliaaseen ryhmäämme töihin. Arvostamme tekijöitämme ja siksi haluammekin tarjota työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan, toimivan ja kattavan työterveyshuollon sekä laadukkaat työvaatteet.  

Meille työntekijämme työturvallisuus on tärkeää ja tarjoammekin kaikille työllistyville virtuaaliperehdytyksen työturvallisuuteen rakennustyömailla.  

Sihti on rakennusalan suurimpia työllistäjiä Pirkanmaalla ja haluamme työllistää myös sinut, laita siis hakemus ohesta löytyvästä linkistä!

Lisätietoja:
Valtteri Söder
valtteri.soder@sihti.fi

Suosittelemme käyttämään selaimena Chromea. Jos hakemuksen täyttämisessä on teknisiä ongelmia, selaimen vaihtaminen yleensä auttaa.

Lisätiedot:

Sijainti Tampere
Tyyppi Vuokratyö
Hakuaika alkaa 18.03.2021
Hakuaika päättyy 30.04.2021
Työaika Kokoaikainen
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hakuosoite www-linkki