Rekrytointipalvelu Sihti Oy (fi)

Puualan tuotantotyöntekijöitä Kuhmoon

Etsimme nyt TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ puualan erilaisiin työvaiheisiin Kuhmoon.

Hakijoilta edellytyksenä on, että kykenet itsenäiseen tekemiseen, mutta toimimaan myös osana tiimiä. Valmius vuorotyöhön on myös tarpeen. Työtehtäviin tulee kattava ja asianmukainen perehdytys, joten aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on, että sinulla timanttinen työote ja halu kehittyä.

Mikäli kiinnostus heräsi, niin ole yhteydessä meihin, niin kerrotaan työtehtävistä tarkemmin ja samalla voit kertoa jo omaa osaamistasi.

Markus Kilpeläinen 050 444 4495 markus.kilpelainen@sihti.fi
Paavo Haverinen 050 444 4482 paavo.haverinen@sihti.fi

Tervetuloa ammattitaitoiseen ja toimeliaaseen ryhmäämme töihin. Arvostamme tekijöitämme ja siksi haluammekin tarjota työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan, toimivan ja kattavan työterveyshuollon.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja. Tähtäämme todellisiin täysosumiin!

Lisätietoja:
Markus Kilpeläinen
+358 504444495
markus.kilpelainen@sihti.fi

Suosittelemme käyttämään selaimena Chromea. Jos hakemuksen täyttämisessä on teknisiä ongelmia, selaimen vaihtaminen yleensä auttaa.

Lisätiedot:

Sijainti Kuhmo
Tyyppi Vuokratyö
Hakuaika alkaa 15.02.2021
Hakuaika päättyy 30.06.2021
Työaika Kokoaikainen
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hakuosoite www-linkki