Rekrytointipalvelu Sihti Oy (fi)

Rakennustyöntekijä

Etsimme Jyväskylän seudun rakennustyömaille rakenustyöntekijöitä! 
Töitä on tarjolla uudis- ja saneeraustyömailla.

Työtehtävät vaihtelevat paljon kohteen ja tekijän aiemman työkokemuksen mukaan, mutta ovat esimerkiksi runkotöitä, väliseiniä, levytyksiä, purkutehtäviä, suojauksia, sisustustöitä, etuputsia ja avustavia työtehtäviä. 

Rakennusalan koulutus tai muutaan vuoden alan työkokemus on hyvä tausta valittaville rakennustyöntekijöille. Lisäksi toivomme sinulta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Oma auto helpottaa työmaille kulkemista, mutta ei ole pakollinen työhön valittavilta.

Kiinnostuitko?
Laita hakemusta tulemaan nettisivujemme sihti.fi kautta. Käsittelemme hakemuksia ja aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa. 
Voit myös soittaa ja varata haastatteluajan Tapio 050 4444426

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ. 

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.

Lisätietoja:
Tapio Korhonen
tapio.korhonen@sihti.fi

Suosittelemme käyttämään selaimena Chromea. Jos hakemuksen täyttämisessä on teknisiä ongelmia, selaimen vaihtaminen yleensä auttaa.

Lisätiedot:

Sijainti Jyväskylä, Laukaa, Muurame, Äänekoski
Tyyppi Vuokratyö
Hakuaika alkaa 09.05.2022
Hakuaika päättyy 05.06.2022
Työaika Kokoaikainen
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hakuosoite www-linkki