Rekrytointipalvelu Sihti Oy (fi)

Rakennusmies

Etsimme nyt rakennusmiehiä asiakkaallemme Pirkanmaan alueella. Työkohteet ovat uudis ja saneeraustyömaita. Rakennusmiehenä pääset tekemään kokemustasi vastaavia töitä ja kehittämään osaamistasi. Oli toiveenasi pitkäaikainen työ tai keikka muutamaksi viikoksi, lomasi ajaksi, me Sihdillä mahdollistamme molemmat!

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta rakennusalalta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä halua oppia uutta. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan myös eduksi. Kirjoita hakemus tai soita suoraan meille! 

Lisätietoja: 

Mika Myllylä 
050-4444447 

Joonatan Halonen 
050-4444492

Tervetuloa ammattitaitoiseen ja toimeliaaseen ryhmäämme töihin. Arvostamme tekijöitämme ja siksi haluammekin tarjota työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan, toimivan ja kattavan työterveyshuollon sekä laadukkaat työvaatteet.  

Sihti on rakennusalan suurimpia työllistäjiä Pirkanmaalla ja haluamme työllistää myös sinut, laita siis hakemus ohesta löytyvästä linkistä!

Lisätietoja:
Joonatan Halonen
joonatan.halonen@sihti.fi

Suosittelemme käyttämään selaimena Chromea. Jos hakemuksen täyttämisessä on teknisiä ongelmia, selaimen vaihtaminen yleensä auttaa.

Lisätiedot:

Sijainti Tampere
Tyyppi Vuokratyö
Hakuaika alkaa 25.01.2022
Hakuaika päättyy 11.12.2022
Työaika Kokoaikainen
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hakuosoite www-linkki