Ratatyöntekijöitä Joensuuhun

Joensuu, Joensuu

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 05.02.2023

Hae työpaikkaa

Hei sinä raiteiden sankari! Etsimme asiakkaallemme RATATYÖNTEKIJÖITÄ keväällä 2023 jatkuvaan Joensuun ratapihan parannusurakkaan.

Asiakkaamme on suuri ratarakentamisen palveluita tarjoava yritys, jolla on pitkä kokemus alalta. Pääset osaksi ammattitaitoista, sitoutunutta ja välittävää työyhteisöä. Työlläsi on suuri merkitys kestävämmän tulevaisuuden luomisessa, sekä tavaran ja ihmisten liikkumisen mahdollistamisessa.

Voit olla jo kokenut ratatöiden konkari tai vasta aloitteleva tekijä, työtehtävät katsotaan osaamisesi mukaan. Ratatyöntekijän tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisissa ja vaihtelevissa ratatyömaan työtehtävissä, jotka sisältävät esimerkiksi ratamassan vaihtoa, pöllien ja kiskojen vaihtoa sekä muita ratarakentamisen töitä osaamisesi mukaan. Sinulla voi olla pohjalla työkokemusta esim. ratarakentamisesta, maanrakentamisesta, rakennusalalta, mekaanisesta kunnossapidosta tai sähkötöistä. Arvostamme suuresti oma-aloitteista, motivoitunutta ja periksiantamatonta asennettasi!

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, valmiutta työskennellä vaihtelevissa sääolosuhteissa, sekä työkalujen käyttötaitoa. Työskentely ratatyömaalla edellyttää voimassa olevia ratatyöturvallisuus- ja työturvallisuuskortteja. Mikäli sinulla ei näitä ole, autamme sinua korttien hankinnassa.

Työt alkavat heti maan sulaessa keväällä 2023, arviolta maalis-huhtikuun taitteessa ja kestävät seuraaviin lumiin saakka.

Rullaa siis radalle ja varmista paikkasi osaavassa työporukassa!

Lähettämällä hakemuksesi 5.2.2023 mennessä varmistat, ettet jää asemalle! Käsittelemme hakemuksia hakuajan puitteissa.

Lisätietoja: Rosa Pitkänen p. 040 481 1405 rosa.pitkanen@sihti.fi

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-Groupia, joka on maailman suurin henkilöstöpalvelualan toimija. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa myös lokaalisti ja olla alan pätevin pelaaja!

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 05.02.2023
Julkaistu 12.01.2023
Sijainti Joensuu, Joensuu
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa
Rosa Pitkänen image
Rosa Pitkänen
rosa.pitkanen@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta