Purkutyöntekijöitä Pohjois-Savoon

Kuopio

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 05.02.2023

Hae työpaikkaa

Pysyykö työkalut käsissäsi ja koet purkukohteet omaksesi? Hienoa! Saatat olla etsimämme osaaja.

Etsimme asiakkaallemme nyt PURKUTYÖNTEKIJÖITÄ Pohjois- Savon alueelle!

Asiakkaamme on purkamisen markkinajohtaja ja suunnannäyttäjä, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia purkupalveluita valtakunnallisesti Suomessa, sekä kansainvälisellä tasolla. Asiakkaamme tunnetaan suoraselkäisestä ja läpinäkyvästä toimintamallista. Työssäsi pääset osaksi innovatiivista, vastuullista ja sitoutunutta työyhteisöä. Työlläsi on suuri merkitys tehokkaassa, siistissä ja turvallisessa purkumateriaalin käsittelyssä ja uuden rakentamisen mahdollistamisessa.

Voit olla jo kokenut purkutöiden ammattilainen tai vasta aloitteleva tekijä, työtehtävät katsotaan osaamisesi mukaan. Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisissa ja vaihtelevissa purkukohteissa aina linjasaneerausten purkukohteista, rakennusten purkamiseen, teollisuuspurkuihin, sekä omakoti- ja pientalojen purkamiseen.

Työtehtäviisi kuuluu osaamisesi mukaan erilaisten rakenteiden purkutyöt, jotka sisältävät esimerkiksi lekapurkamista, piikkauksia ja jätteiden lajittelua, sekä jatkokäsittelyä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä työkuntoa.

Työt alkavat heti sopivan henkilöstön löytyessä. Työssä on myös mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde solmitaan alkuun Sihtin kanssa.

Eduksi luemme voimassa olevan työturvakortin, ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden. Oman auton käytöstä maksetaan asianmukaiset kilometrikorvaukset.

Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia haun aikana ja tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedustelut tehtävästä antaa:

Rosa Pitkänen p. 040 481 1405 rosa.pitkanen@sihti.fi

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-Groupia, joka on maailman suurin henkilöstöpalvelualan toimija. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa myös lokaalisti ja olla alan pätevin pelaaja! Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 05.02.2023
Julkaistu 17.01.2023
Sijainti Kuopio
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa
Rosa Pitkänen image
Rosa Pitkänen
rosa.pitkanen@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta