Rakennusaputyöntekijöitä Kemi-Tornioon

Kemi, Tornio

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 12.02.2023

Hae työpaikkaa

Jätä avoin hakemus RAKENNUSAPUTYÖNTEKIJÄN paikkaan! Haemme asiakkaillemme Kemi-Tornion alueelle reippaita tekijöitä vuodelle 2023.

Aputyöntekijänä olet esimerkiksi kokeneempien ammattilaisten kaverina, siistit paikkoja ja kannat tavaroita. Odotamme työntekijältä huolellisuutta, luotettavuutta, oma-aloitteisuutta ja hyvää asennetta työtä kohtaan. Työ edellyttää usein myös hyvää kuntoa koska tehtävät voivat olla fyysisiä. Työturvallisuuskortti on edellytys työmaille pääsyyn sekä vähintään 18-vuoden ikä. Työmaalla opastetaan töihin ja osaaminen tulee töitä tehdessä.

Eduksi on aiempi työkokemus rakennusalalta ja/tai rakennualan koulutus. Se ei ole kuitenkaan rakennusaputyöntekijälle vaatimus. Hyvin työssään suoriutuvalla työntekijällä on luonnollisesti mahdollisuus pitkiin työrupeamiin.

MITEN HAET PAIKKAA? Tästä ilmoituksesta löydät linkin tai painikkeen, joka ohjaa sinut meille.

Kysyttävää? Minja Murtomaa 050 444 4452 --------------------------------------------------------

Sihti on rakennus- ja kaivostoimialaan keskittyvä henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen. Sihti on toiminut vuodesta 2009 asti ja se palvelee 11 eri paikkakunnalla Suomessa, vuodesta 2016 osana Adecco Finlandia.

Adecco Finland osa maailman suurinta henkilöstöpalvelualan toimijaa, Adecco Groupia. Adecco Group on Fortune 500 -yritys ja meillä on maailmanlaajuisesti yli 5200 toimipistettä yli 60 maassa.

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 12.02.2023
Julkaistu 19.01.2023
Sijainti Kemi, Tornio
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Minja Murtomaa
minja.murtomaa@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta