Asentajataustainen työntekijä, PK-seutu

Vantaa, Espoo, Helsinki, Järvenpää, Nurmijärvi, Sipoo

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 28.02.2023

Hae työpaikkaa

Kiinnostaisiko sinua työ asennustehtävien parissa? Etsimme asiakasyrityksellemme asentajia keväällä alkaviin asennustöihin. Töitä on tarjolla monen eri alan asentajille, ja kuulisimme mieluusti lisää minkä parissa asentajakokemuksesi on kerätty ja mitkä asennustyöt sinua kiinnostaisi jatkossa. Osa asiakasyrityksiemma asennustöistä tapahtuu rakennustyömaaympäristöissä, mutta tarjolla on myös tehdas ja verstas puolen asennustehtäviä. Jos työkalut pysyvät käsissäsi ja koet olevasi innokas oppimaan uutta, niin saatat olla etsimänne asentaja!

Olisi loistavaa, jos sinulla olisi rakennusalalta jo entuudestaan työosaamista. Tehtävään soveltuva koulutus voi olla useammalta eri alalta tai voit olla itseoppinut asentaja. Tehtävään toivotaan täysi-ikäisyyttä, sujuvaa suomenkielen taitoa, voimassa oleva työturvallisuuskortti. Useammat työtehtävät vaativat ajokorttia ja jotkut tehtävät vaativat oman auton käyttömahdollisuutta.

Laitahan meille yhteystietosi ja lyhyt esittely itsestäsi, niin selvitetään löytyisikö meidän kautta sinulle sopivia asennustöitä. Hyville tekijöille löytyy usein pidempi työsuhde, ja joissakin työtehtävissä työ tähtää suoraan koeajan jälkeen asiakasyrityksen omille kirjoille siirtymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Taru Hintsanen 050 4444420, taru.hintsanen@sihti.fi

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 28.02.2023
Julkaistu 24.01.2023
Sijainti Vantaa, Espoo, Helsinki, Järvenpää, Nurmijärvi, Sipoo
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Taru Hintsanen
taru.hintsanen@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta