Sähkö- elektroniikka kokoonpanija

Hämeenlinna, Hattula, Hyvinkää, Janakkala, Riihimäki, Vantaa

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 12.02.2023

Hae työpaikkaa

Omaatko aiempaa kokemusta elektroniikka- tai sähkölaitteiden kokoonpanosta tai testaamisesta? Oletko päässyt vastaavaa harjoittamaan aiemmissa työtehtävissäsi ja pärjäät hyvin työssä myös itsenäisesti?

Etsimme rautateillä käytettävien pikkutarkkojen sähkölaitteiden kokoonpanoon! Työtehtäväsi sisältävät valmiiden laitteiden tarkastamista, testaamista ja korjaamista. Työ voi olla myös täysin uuden kokoamista tai jopa asennuksia maastossa. Työtä tehdään arkisin päivävuorossa. Työt alkavat heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Työ on alkuun määräaikainen Sihtin kautta, jonka jälkeen työllistyt suoraan asiakkaalle. Palkka määräytyy kokemuksesi mukaan. Työhön koulutetaan täysin ja sen oppiminen voi vaatia jopa useita kuukausia.

Työssä vaaditaan sähkö- ja automaatioalan perustutkinto. Lisäksi työssä vaaditaan voimassa olevat, työturva-, sähkötyöturva-, EA- ja ratatyökortit. Ei tosin hätää, puuttuvat kortit koulutetaan. Työ on hyvin itsenäistä oppimisjakson jälkeen.

Tarjolla on paikka ammattitaitoisessa huipputiimissä. Lisäksi mielenkiintoiset työtehtävät ja mahdollisuus oppia paljon uutta.

Hae rohkeasti!

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostusta ethän epäröi laittaa hakemusta! Kuulemme sinusta mielellämme, joten laita hakemus hakulinkistä tai ota yhteyttä Pekka Linnaan p. 050 444 44 33 pekka.linna@sihti.fi

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 12.02.2023
Julkaistu 24.01.2023
Sijainti Hämeenlinna, Hattula, Hyvinkää, Janakkala, Riihimäki, Vantaa
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Pekka Linna
pekka.linna@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta