Työpaikka - Sihti

Maarakennustyöntekijöitä keväälle/kesälle 2023

Rovaniemi

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 16.04.2023

Hae työpaikkaa

Haemme MAARAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ tulevalle kaudelle 2023!

Haluatko kerryttää osaamista maarakennustöistä tai löytyykö sinulta jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä? Etsimme työntekijöitä asiakkaillemme erilaisiin kohteisiin ja valitsemme tehtävät kokemuksen mukaan.

Haemme mm. lapiotyöntekijöitä, jyräkuskeja, kaivinkoneenkuljettajia, maasiirtoauton kuljettajia ja pyöräkuormaajankuljettajia. Tärkeintä meille on oikea asenteesi työtä ja uuden oppimista kohtaan.

Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus maarakennustöistä sekä -laitteista tai/ja maarakennusalan koulutus. Työmaalle vaaditaan voimassaolevaa työturvallisuuskorttia sekä 18-vuoden ikää.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa oheisen linkin/painikkeen kautta. Haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoa Minja Murtomaa 050 444 4452

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Meillä Sihdillä on mukava työskennellä ja tärkeintä meille on työntekijöidemme työturvallisuus sekä viihtyvyys. Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle.

Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ. Olemme osa Adecco Groupia, joka on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys.

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 16.04.2023
Julkaistu 27.03.2023
Sijainti Rovaniemi
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Minja Murtomaa
0504444452 minja.murtomaa@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta