Työpaikka - Sihti

Maanrakennustyöntekijä

Hämeenlinna, Hattula, Hausjärvi, Hyvinkää, Janakkala

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 02.04.2023

Hae työpaikkaa

Etsimme asiakkaallemme maanrakennustyöntekijää Hämeenlinnan alueelle!

Työtehtäviin kuuluu yleisiä maanrakennustöitä mm. putkien asennusta, tien korjauksia sekä yleisiä infra puolen töitä. Työ pääsääntöisesti konekuskin apuna toimimista. Töitä on tarjolla heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivomme kokemusta maanrakennustöistä tai alan opintoja sekä kokemusta tasolaserin käytöstä. Edellytämme sinulta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä oma auto on sinulle eduksi.

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostusta ethän epäröi laittaa hakemusta! Kuulemme sinusta mielellämme, joten laita hakemus hakulinkistä tai ota yhteyttä Pekka Linna p. 050 444 44 33 pekka.linna@sihti.fi

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 02.04.2023
Julkaistu 16.03.2023
Sijainti Hämeenlinna, Hattula, Hausjärvi, Hyvinkää, Janakkala
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Pekka Linna
pekka.linna@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta