Työpaikka - Sihti

Ratatyöntekijä/raivaaja Lapin alueelle

Rovaniemi, Ranua, Tervola

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 09.04.2023

Hae työpaikkaa

Haemme asiakkaallemme RAIVAAJAA/RATATYÖNTEKIJÄÄ Rovaniemeltä tulevalle kaudelle eli keväälle/kesälle 2023!

Työssä kuljet raivauskoneen perässä ja hoidat työn manuaalisesti raivaussahalla. Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta raivaussahan käytöstä ja aiempi ratatyökokemus katsotaan eduksi. Työssä menestyminen vaatii hyvää fyysistä kuntoa, motivoitunutta asennetta sekä halua työskennellä ulkona säässä kuin säässä.

Edellytämme voimassaolevaa työturvallisuus- sekä ratatyöturvallisuuskorttia. Tieturva1 katsotaan eduksi. Etsimme tekijöitä Rovaniemen alueelta (tai lähistöltä). Ratatöissä saatetaan tehdä pitkää päivää ja hakijalla tulee olla valmiutta reissutöihin.

Jätä hakemuksesi oheisen linkin/painikkeen kautta jo tänään!

Lisätietoja antaa Minja Murtomaa 050 444 4452

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-Groupia, joka on maailman suurin henkilöstöpalvelualan toimija. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa myös lokaalisti ja olla alan pätevin pelaaja!

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 09.04.2023
Julkaistu 16.03.2023
Sijainti Rovaniemi, Ranua, Tervola
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Minja Murtomaa
0504444452 minja.murtomaa@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta