Työpaikka - Sihti

Kaivinkonekuljettaja piharakentamisen pariin

Vantaa, Helsinki, Nurmijärvi, Vantaa

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 02.04.2023

Hae työpaikkaa

Etsimme asiakasyrityksellemme kaivinkoneen kuljettajaa!

Työ sisältää viherakentamista, maisemointeja sekä pienellä kaivinkoneella maarakennustöiden tekemistä. Työssä menestyäksesi sinulla on mielellään kokemusta pienistä tai isoista kaivinkoneista, viherakentamisesta taikka kivetyksien rakentamisesta. Työtä tehdään 5t sekä 8t telakaivinkoneella.

Työssä edellytetään suomen kieltä sekä työturvallisuuskorttia. Alan koulutus on sinulle eduksi. Palkkaus määräytyy tehtäväkohtaisesti osaamisen mukaan.

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostusta ethän epäröi laittaa hakemusta! Kuulemme sinusta mielellämme, joten laita hakemus hakulinkistä tai ota yhteyttä Tommi Salohalmeeseen p. 050 444 44 68 tai tommi.salohalme@sihti.fi

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 02.04.2023
Julkaistu 17.03.2023
Sijainti Vantaa, Helsinki, Nurmijärvi, Vantaa
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa

Hakuprosessista vastaa:

Mari Tiedemann
mari.tiedemann@sihti.fi
Jaa työpaikka
Tulosta