Sisustustimpureita Kajaaniin

Kajaani, Paltamo, Sotkamo

Kokoaikainen

Hakuaika päättyy 30.09.2023

Hae työpaikkaa

Etsimme SISUSTUSTIMPUREITA Kainuun alueelle asiakkaidemme monipuolisiin työkohteisiin.

Työtehtäväsi sisältävät perus sisustustimpurin töitä laidasta laitaan, kuten ikkuna- ja oviasennuksia, ulko- ja sisäseinäverhouksia erilaisia materiaaleja käyttäen, kattoverhouksia sekä lattioiden päällystyksiä, väliseinien tekoa ja listoituksia. Työt alkavat mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Etsimiltämme henkilöiltä löytyy ammattitaitoa ja työkokemusta, voimassa oleva työturvakortti, sekä oma-aloitteisuuden ja hyvän asenteen lisäksi kykyä työskennellä niin ryhmässä kuin itsenäisestikin.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja: Markus Kilpeläinen 050 444 4495 markus.kilpelainen@sihti.fi

Sihti on vuonna 2009 Tampereella perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut rakentamisen, teollisuuden ja huoltoseisokkien toimialoihin. Kauttamme voit löytää urasi ensimmäisen pestin tai hakeutua ammattitaitoasi vastaavaan työhön - toimimme koko Suomen laajuisesti yhdeksällä paikkakunnalla. Vuokratyö Sihdillä tarkoittaa sitä, että voit oman tilanteesi mukaan työskennellä keikkatöissä, projektiluontoisesti tai kokoaikaisessa ja pitkäaikaisessa työsuhteessa.

Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Lisätiedot:

Hakuaika päättyy 30.09.2023
Julkaistu 08.09.2023
Sijainti Kajaani, Paltamo, Sotkamo
Tyyppi Vuokratyö
Toimiala Rakennus
Yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa
Jaa työpaikka
Tulosta