Ladataan

Kehityspäällikkö Tampere-talo, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika alkaa: 03.06.2013
Hakuaika päättyy: 14.06.2013
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Haemme virtuoosia

Kehityspäälliköksi


Kanssamme loistaminen edellyttää osaamista ja kokemusta operatiivisesta henkilöstöhallinnosta,  organisaation kehittämisestä sekä IT-järjestelmien kilpailuttamisesta ja niiden menestyksekkäästä hankinnasta ja käyttöönotosta.

Tehtävässä yhdistyvät henkilöstöpäällikön ja IT-yksikön esimiehen vastuut.
Laatu- ja ympäristöjärjestelmien ymmärrys ja niiden kehittäminen kuuluvat niin ikään toimenkuvaan. Työlainsäädännön ja työehtosopimusten tuntemus ja noudattaminen on tärkeä osa työn sisältöä.

Kehityspäällikkö on mielellään monissa liemissä keitetty ja kehityksestä monipuolisesti kiinnostunut sekä vakuuttava asiantuntija omassa ammatissaan. Ihanteellinen ehdokkaamme on intohimoinen ja moderni HR -substanssin ammattilainen, IT-järjestelmien auktoriteetti ja sydämellinen tapahtumien, kulttuurin ja ihmisten kohtaaja, jonka  taustalta löytyy ylempi korkeakoulututkinto lisättynä ajantasaisella esimieskoulutuksella ja HR - kokemuksella.

Asiakkaamme ovat yhteiskunnan, liike-elämän ja kulttuurin eturivin edustajia. Diplomaatin taidot ja laadukas kielitaito ovat siksikin tehtävässä menestymisen edellytys. Kehityspäällikkö on osa johtoryhmää .


Lisätietoja tehtävästä antaa Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas p. 040 5511 551 maanantaina 3.6. klo 10-11 ja torstaina 6.6. klo  11.30-12.30. Muina aikoina lisätietoja antavat Rekrytointipalvelu Sihti Oy:n Jukka-Pekka Annala p. 050 444 4455 ja Katja Smolander p. 050 3546980.
Hae tehtävään viimeistään 14.6.2013 osoitteessa www.sihti.fi  ja liitä CV-tiedoston mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi.


Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut