Ladataan

ASIAKASPALVELUHENKINEN IT-TUKIHENKILÖ, Helsinki

Perustiedot

Sijainti: Helsinki
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika alkaa: 10.01.2017
Hakuaika päättyy: 31.01.2017
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Toimiala: Sihti IT

Kuvaus

Etsimme nyt asiakkaallemme Helsingin alueelle omatoimista teknistä osaajaa IT tukihenkilöksi. Työsuhde on määräaikainen ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työsi on aktiivista ja itsenäistä asiakastyötä. Ymmärrät asiakkaiden tarpeet ja pystyt ratkaisemaan asiakkaiden teknisiä ongelmia, sekä auttamaan asiakkaita ohjelmiston käytössä. Tehtävänkuvaan sisältyvät mm. vastaaminen asiakkaiden yhteydenottoihin puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta.

Toivomme sinulta:

•	Sujuvaa suomen kielen taitoa
•	Hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen ja ruotsin kielen taitoa
•	Vahvaa asiakaspalveluhenkisyyttä
•	Kykyä hallita kokonaisuuksia ja palvella useita asiakkaita samanaikaisesti
•	Hyvää teknistä tietotaitoa ja tuntemusta PC-, mobiili- ja onlinepalveluista
•	Kokemusta vianmäärityksistä ja niiden ratkaisemisesta
•	Halua kehittyä ja oppia uutta teknisissä tehtävissä ja ongelmanratkaisussa
•	Halua toimia kansainvälisessä työympäristössä ja tiimissä

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, paineensietokykyä, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Työssäsi saat toimia itsenäisesti, kartuttaa osaamistasi ja olla mukana tärkeänä osana yksikön toimintaa. Viihdyt hektisessäkin työympäristössä, pidät puhelintyöskentelystä, IT-taitosi ovat ajan tasalla ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti.

Asenteeltasi olet omatoiminen, yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka ottaa vastuun työstään. Olet tehokas, ongelmanratkaisukykyinen, ja nopea päätöksentekijä. Pystyt tarvittaessa joustamaan työajoissa.  Persoonana olet sosiaalinen ja positiivinen. 

Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla sähköpostitse yhteydessä Noora Paakkariin noora.paakkari@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut