Ladataan

Aluemyyntipäällikkö, Vantaa

Perustiedot

Sijainti: Vantaa
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 04.12.2016
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Tiileri on kotimainen yritys, joka on valmistanut poltettuja tiiliä jo yli 60 vuoden ajan. Tehtaita on olemassa kolme, joista jokaisella on oma, persoonallinen tiilimallistonsa, joten vaihtoehtojen kirjo on erittäin laaja. Yrityksen tarina on alkanut viiden veljeksen yrityksestä, joka valmistivat savesta salaojaputkia.
Tähän päivään tultaessa on Tiileri toimittanut tiiliä, sekä tulisijoja jo useammalle rakentajasukupolvelle. Yritys työllistää yli sata henkilöä ympäri Suomea. Tiileri on useille rakentajille tuttu merkki, sillä yrityksen laajasta tuotevalikoimasta toteutetaan niin tulisijoja, piippuja, tiilijulkisivuja ja sisäseiniä.
 
 
Haemme nyt teknistä aluemyyntipäällikköä vastaamaan ammattilaismyynnistä suuremmille rakennusliikkeille ja arkkitehtitoimistoille tuotteinasi tiilet ja tiililaatat julkisivuprojekteihin.

Työskentelet Vantaan Petikon toimipisteestä käsin, työskentelyalueenasi on pääkaupunkiseutu.
 
Koulutukseltasi olet rakennusinsinööri tai työkokemuksesi kautta olet hankkinut vahvan ammattitaidon rakentamisen alalta julkisivupuolelta. Omaat usean vuoden kokemuksen menestyksekkäästä myyntityöstä ja asiakaskohderyhmänä rakennusliikkeet ja arkkitehtitoimistot ovat sinulle tuttuja. Olet pitkäjänteinen ja itsenäiseen työskentelyotteeseen tottunut rakennusalan ammattilainen, joka nauttii myyntityöstä. Neuvottelet sujuvasti niin arkkitehtien kuin merkittävimpien rakennusliikkeiden ostajienkin kanssa.

Tarjoamme sinulle kotimaiset merkkituotteet, kilpailukykyisen palkkauksen ja mielenkiintoisen työympäristön johtavien rakennusprojektien parissa.

Lisääthän hakemustekstiin palkkatoiveesi. Hae tehtävään 4.12.2016 mennessä osoitteessa www.sihti.fi. Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@sihti.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut