Ladataan

Ammattitaitoisia rakennustyöntekijöitä kesätöihin, Keski-Suomi

Perustiedot

Sijainti: Keski-Suomi, Jyväskylä
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 31.05.2019
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhde alkaa: 03.06.2019
Työsuhde loppuu: 31.08.2019
Toimiala: Rakentaminen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Haemme asiakasyrityksillemme ammattitaitoisia RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ kesäkaudelle 2019 määräaikaisiin työtehtäviin Keski-Suomen alueelle. Etsimme reippaita, motivoituneita ja omatoimisia henkilöitä, jotka osaavat toimia rakennustyömaalla. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi aiempaa rakennuskokemusta omaavalle opiskelijalle, tai väliaikaista työsuhdetta kaipaaville ammattilaisille.

Työt voi aloittaa sopimuksen mukaan. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on edellytys työmaalle pääsyyn, ja omakustanteisia työturvakoulutuksia järjestetään toimistollamme joka torstai. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja palkkaus kokemuksen perusteella kuitenkin vähintään rakennusalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Rennon ilmapiirin ja hyvän työporukan lisäksi Sihti tarjoaa työntekijälle täsmällisen palkanmaksun ja hyvät työvarusteet.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Salminen 050-4444428. Laita rohkeasti hakemusta tulemaan tai tule pistäytymään toimistollamme Kolmikulmassa (os. Puistokatu 2-4, sisäänkäynti Ilmarisenkadun ja Kalevankadun kulmauksessa).

Hae työpaikkaa

Hakemuksessa käytetään Oma Sihti-sivun tietoja. Kirjaudu siksi ensin sisään Sihti-palveluun. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta, voit luoda tunnuksen ja hakea työpaikkaa alla olevasta linkistä.