Ladataan

Asennuksen aputyöntekijä, Pääkaupunkiseutu

Perustiedot

Sijainti: Pääkaupunkiseutu
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 04.06.2017
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhde loppuu: 31.12.2017
Toimiala: Rakentaminen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 40

Kuvaus

Kansainvälinen teknologia-alan yritys hakee kauttamme kahta asennuksen aputyöntekijää pääkaupunkiseudulle vuoden 2017 loppuun asti. 

Etsimämme aputyöntekijät työskentelevät rakennuskohteissa eri puolilla pääkaupunkiseutua ja tukevat asentajien työskentelyä. Pääpaino on rakennusmateriaalien vastaanottamisessa, kantamisessa ja kuljettamisessa asennusalueelle. 

Työ edellyttää reipasta asennetta ja huolellista työotetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Aiempi kokemus ja koulutus rakennuskohteista tai metallialalta sekä mielenkiinto hissialaa kohtaan katsotaan eduksi. Tehtävässä on mahdollista oppia uutta ja saada lisävastuita osaamisen mukaan. 

Työhön valituilla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti ja EA1-kortti. Liikkuvan työn vuoksi oma auto on tehtävässä hyödyksi. 

Työsuhteet solmitaan Adeccon ja valittujen henkilöiden välille ja alkavat heti, kun sopivat henkilöt ovat löytyneet. Palkka määräytyyy teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaisesti. Kyseessä on päivätyö ja sijoittuu klo 7-16 välille.

Haethaan tehtävään mahdollisimman pian, sillä hakemuksia käsitellään hakuaikana. Viimeinen hakupäivä on 22.5.2017.
 
Lisätiedot: HR-konsultti Saara Oksaselta, puh. 0406732145 / saara.oksanen@adecco.fi 

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut