Ladataan

Asentajia, Loimaa

Perustiedot

Sijainti: Loimaa
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 26.11.2017
Toimiala: Teollisuus

Kuvaus

Etsimme ASENTAJIA Dinoliftille Loimaalle puolen vuoden pituiseen määräaikaiseen työsuhteeseen.


Toivomme sinulta ensisijaisesti reipasta asennetta ja motivaatiota työntekoon ja uuden oppimiseen. Voit olla esim. välivuoden viettäjä tai varusmies-/siviilipalveluksesta vuoden vaihteessa kotiutuva henkilö, joka kaipaa työtä tammi-kesäkuun ajalle. Aiempaa asennus- tai metallialan taustaa emme edellytä, sillä saat työhösi hyvän opastuksen. Sähköalan koulutus on eduksi tietyissä tehtävissä. 

Edellytämme valmiutta tehdä kaksivuorotyötä, ja työpaikalle kulkeaksesi tarvitset oman auton. Trukinajotaito plussaa, mutta ei välttämätöntä, sillä siihen opetetaan tarvittaessa.


Tehtäviisi kuuluu nostintuotannon linjakokoonpanon mekaniikka-, hydrauli- ja sähköasennustehtäviä mukavassa ja siistissä tehdasympäristössä. Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja kattavat ohjeet.


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden säännölliseen kokoaikatyöhön ja mahdollisuuden oppia uutta. Työ alkaa 2.1.18 ja kestää heinäkuulle.

Haethan tehtävää heti, sillä käsittelemme hakemukset saapumisjärjestyksessä ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Hakuaika päättyy 26.11.17. Mahdolliset tiedustelut Ella Faltersack, puh. 040 760 9089, ella.faltersack@adecco.fi .

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut