Ladataan

Asiakasneuvottelija, Helsinki

Perustiedot

Sijainti: Helsinki
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 16.04.2017

Kuvaus

Haemme asiakkaallemme Herttoniemeen, hyvien kulkuyhteyksien varrelle, reippaita ja tuloshakuisia asiakasneuvottelijoita.

Töitä on tarjolla joustavasti oman aikataulusi ja elämäntilanteesi mukaan, mieluiten 5 päivää viikossa. Myös osa-aikatyö on mahdollinen. Töitä tehdään arkisin toimistoaikaan 8-16.00.

Kyseessä on puhelintyö jossa asiakasneuvottelijat buukkaavat  asiakastapaamisia, tekevät kartoituksia sekä myyntityötä B2B sektorille yhdessä  yli 20 muun innokkaan asiakasneuvottelijan kanssa. 

Jos tulet helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa, osaat kuunnella ja argumentoida ja opit uusia asioita nopeasti, voit olla juuri se henkilö, jota haemme.

Aikaisempi kokemus myynnistä ja/tai asiakaspalvelusta on etu mutta ei välttämättömyys. Jotta työssä pärjää tulee suomen kielen taidon olla hyvällä tasolla, jos osaat ruotsia ja/tai englantia tämä katsotaan ehdottomasti eduksi! Työhön perehdytetään ja puhelintyön saloihin opetetaan.

Kaikkein tärkeintä työssä menestymiseen on asenne ja into sekä halu menestyä ja kehittyä myynnin ja markkinoinnin saralla.

Tarjolla kilpailukykyinen tuntipalkka sekä kannustava bonus onnistumisista. Lisäksi innostuneet työkaverit, hyvä meininki ja mahdollisuus näköalapaikalta kehittyä B2B maailman huipputekijäksi. Tässä voisi olla hyvä ponnahduslauta suurempiin saappaisiin joko organisaation sisällä tai sitten jatkaa matkaa hyvät eväät repussa!

Jos koet tämän olevan juuri sinun paikkasi, täytä pikaisesti hakemus ja liitä siihen ansioluettelo. Työt alkavat helmikuun aikana sopimuksen mukaan. Lisäkysymyksiin vastaavat ma, ti ja to klo 8.30-16 Maiju Pussinen, p. 040 4867057 ja Susanne Gustafsson, susanne@sihti.fi.Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut