Ladataan

Asiakaspalveluhenkilöitä toimistotyöhön Helsinkiin, Helsinki

Perustiedot

Sijainti: Helsinki
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika alkaa: 13.06.2017
Hakuaika päättyy: 20.06.2017
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Haemme nyt asiakkaallemme Helsinkiin reippaita asiakaspalveluhenkilöitä vuorotyöhön asiakaspalvelukeskukseen. Työskentelypaikka sijaitsee Helsingissä hyvien julkisten yhteyksien varrella ja työsuhde on vakituinen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, paineensietokykyä, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä.  IT-taitosi ovat ajan tasalla ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Kokemus call center- tai puhelintyöstä auttaa sinua tehtävässä menestymisessä. Myös muu kokemus asiakaspalvelusta, esimerkiksi pankkialalta, katsotaan eduksi.

Asenteeltasi ole omatoiminen, yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka ottaa vastuun työstään. Olet tehokas, ongelmanratkaisukykyinen ja nopea päätöksentekijä. Pystyt tarvittaessa joustamaan ja koet muutoksen mahdollisuudeksi.  Persoonana olet sosiaalinen ja positiivinen. Kommunikoit ja kirjoitat sujuvasti suomen, englannin ja ruotsin kielillä.

Asiakaspalveluhenkilön tehtävässä otat vastaan puheluita, hoidat puhelimitse asiakaspalvelua ja –neuvontaa sekä ratkaiset mahdollisuuksien mukaan asiakkaan ongelmia jo puhelinsoiton aikana. Olet tarvittaessa yhteydessä henkilöihin, jotka auttavat sinua ongelmien ratkaisussa. Työssäsi saat toimia itsenäisesti, kartuttaa osaamistasi ja olla mukana tärkeänä osana yksikön toimintaa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mukavassa työyhteisössä monipuolisten tehtävien parissa. Lisäksi saat kattavan perehdytyksen työhösi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian Adeccon sivulla www.adecco.fi ja liitä mukaan englanninkielinen ansioluettelosi. Viimeinen hakupäivä on 20.6.2017. Patricia Perento (puh. 0401801484, patricia.perento@adecco.fi) vastaa mielellään mahdollisiin kysymyksiin tiistaista perjantaihin klo 10-11 välisenä aikana.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut