Ladataan

Myyntiassistentti kesäksi Nummelaan, Vihti

Perustiedot

Sijainti: Vihti
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 26.04.2018
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhde alkaa: 02.05.2018
Työsuhde loppuu: 17.08.2018
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

DS Smith on johtava eurooppalainen pakkausalan yritys, joka valmistaa asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä pakkauksia. Yritys on tunnettu pakkausten ensiluokkaisesta muotoilusta ja paikallisesta palvelusta lähellä asiakasta. DS Smith vastaa kaikkien markkina-alueiden tarpeisiin: laajaan tuotevalikoimaamme kuuluvat kuljetuspakkaukset, kuluttajapakkaukset, myynninedistämistuotteet ja teollisuuspakkaukset.


Haemme DS Smith Packaging Finland Oy:lle Nummelaan reipasta myyntiassistenttia kesätyöhön. Työ on määräaikainen toukokuun alusta elokuun puoleenväliin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta aikaisempaa kokemusta BtoB -asiakaspalvelusta, asiakaslähtöistä ajattelutapaa, paineen- ja stressinsietokykyä sekä tarkkuutta. Pystyt myös hahmottamaan oman työsi vaikutuksen kokonaiskuvaan ja sinulla on rohkeutta kommunikoida eri sidosryhmien kanssa tilanteessa kuin tilanteessa. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja opit käyttämään uusia järjestelmiä nopealla aikataululla. 

Persoonana olet sosiaalinen, rohkea ja positiivinen sekä otat vastuun omasta työstäsi. Pystyt priorisoimaan työtehtäviä sekä toimimaan järjestelmällisesti myös paineen alla. Arvostat työtäsi ja sinulla on halu kehittyä sekä oppia uusia asioita. Kommunikoit ja kirjoitat sujuvasti suomen ja englannin kielillä.

Myyntiassistenttina tehtäviisi kuuluu pääosin myyntilausten vastaanottaminen puhelimitse ja sähköpostitse, tilausten ja tarjouspyyntöjen kirjaaminen järjestelmään sekä järjestelmässä olevien tietojen ajantasaisuuden ja oikeellisuuden varmistaminen. Työssäsi toimit itsenäisesti työparin kanssa, ja olet tiiviissä yhteistyössä yrityksen muihin osastoihin ja yksiköihin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mukavassa työyhteisössä sekä kehittää omia asiakaspalvelutaitojasi. Saat myös kattavan perehdytyksen työhön, mutta sinulla on jo hyvät valmiudet tehtävässä menestymiseen.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian ja liitä mukaan ansioluettelosi. Viimeinen hakupäivä on 26.4.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon henkilöstökonsultti Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut